Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy fontos nekem es szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, aki nagyon tetszik... Sőt talán szeretem is de nem vagyok biztos magamban!

Hátráltatók: az osztálytársam

Nem mutatja ki soha de soha az érzéseit...

Mindig mosolyog rám és nem csak nekem tűnt fel hogy néz órákon... És nem úgy mosolyog rám mint más lányra... Mindegy

Abba kellett hagynom egy időre az írást, mert az a rémes hír fogadott, hogy ment haza biciklivel, elesett és eltörte a vállát... Nem nagyon tudtam hinni senkinek, hát felhívtam... Azt hittem csak szivatnak de sajnos nem így volt... Felhívtam és most teljesen máshogy beszélt... Mintha neki is lennének érzései... És lehet rosszul hallottam de azt kezdte mondani hogy "szer... Aha jól vagyok szia" de lehet hogy nem... Nagyon fontos nekem... És érzem hogy el kell mondanom neki

Segítsetek nagyon fontos

Köszi előre is!

2013. nov. 28. 19:24
 1/7 anonim válasza:

Csókold meg ez mindent elárul !

Hívd el magadhoz oszt csókold meg

2013. nov. 28. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
- Hé Gazsi, fontos vagy és szeretlek!
2013. nov. 28. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Még egy jó idejig kórházban lesz... És ha nem tetszik neki?
2013. nov. 28. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Látogasd meg esetleg, vigyél neki valamit, érdeklődj iránta. És sok-sok mosoly rá, nézz mélyen a szemébe. A többi majd jön magától. Neki kell kezdeményeznie, de neked kell jeleket küldened, eleget ahhoz, hogy biztos lehessen benne, hogy nem ért félre. Ez pedig szerintem már nincs messze.
2013. nov. 28. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A csók pedig mondjuk egy látogatás végén jöhet, búcsúzáskor. Aztán elmész, hadd gondolkodjon. ;)
2013. nov. 28. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Pippantsd le!
2013. nov. 28. 19:36
 7/7 Klaucka válasza:
Na jó, a válaszok nagyrészt inkább csak rossz viccek, figyelj, ha kórházban az sem hátrány és te még jobban is jártál mint, én. Várd meg amíg kettesben vagytok, és tényleg rád tud 100%-ban figyelni. Gondolom egy ágyon fekszik, mellette pedig van egy szék, ahova le tudsz ülni. Ülj le mellé, kedves, szelíd mosollyal az arcodon. Nézz a szemébe, és mond azt neki, hogy: Figyeljen rád, mert egy számodra fontos dologról szeretnél kérdezni. kérdezd meg mit gondol rólad, arról, hogy mit érez irántad, ha olyan szavakat használ amit tényleg ritkán használ, akkor az már jó pont. Ne félj tőle, ha remeg a hangod és csak pirulsz az csak még aranyosabb helyzet, mond el neki mit érzel a szíved legmélyén, és meséld el neki, hogy Ő a szívednek mennyire kedves. nem lesz semmi bajod belőle, és ha ő is úgy érez mint te akkor remekül jártál :) Sok sikert!!
2013. dec. 9. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!