Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy fontos nekem es szeretem?
Van egy fiu, aki nagyon tetszik... Sőt talán szeretem is de nem vagyok biztos magamban!
Hátráltatók: az osztálytársam
Nem mutatja ki soha de soha az érzéseit...
Mindig mosolyog rám és nem csak nekem tűnt fel hogy néz órákon... És nem úgy mosolyog rám mint más lányra... Mindegy
Abba kellett hagynom egy időre az írást, mert az a rémes hír fogadott, hogy ment haza biciklivel, elesett és eltörte a vállát... Nem nagyon tudtam hinni senkinek, hát felhívtam... Azt hittem csak szivatnak de sajnos nem így volt... Felhívtam és most teljesen máshogy beszélt... Mintha neki is lennének érzései... És lehet rosszul hallottam de azt kezdte mondani hogy "szer... Aha jól vagyok szia" de lehet hogy nem... Nagyon fontos nekem... És érzem hogy el kell mondanom neki
Segítsetek nagyon fontos
Köszi előre is!
Csókold meg ez mindent elárul !
Hívd el magadhoz oszt csókold meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!