Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét jelent ez?! Jelbeszéd amit csak a csajok nem értenek?
Elsősorban fiúk válaszát várnom:D
Szóval mit jelent az, ha azt mondjátok egy lánynak, akinek épp udvaroltok, hogy más mint a többi, erre a lány visszakérdez, hogy miben lenne más, ti meg azt felelitek, mert ő "értelmes". Ez meg mit jelent??????? idegesít már, mert legalább 4 pasitól hallottam! De nem csk én, hanem bnőim is!
Én is mondtam már ezt lánynak, mert jobban kijöttem vele mint a többi lánnyal, nem csak a barátnői érdekelték, nem csak velük beszélt meg mindent hanem velem is, lehetett vele bármiről beszélni, biztos a srác is így értette.A férfiak nyíltak, nem taktikázunk, ha ezt mondta így is gondolja.
19f
olyan gonoszak vagytok! feltettem egy ártatlan kérdést, mert megmozgatta a fantáziámat, ti meg már leugattok. menjetek oda, ahová gondolom! nekem nem olyan válaszokra volt szükségem, hogy nyelvtan óra stb... összekevertem na, és? jeles vagyok nyelvtanból, csak jelzem-.-
a fiúknak pedig nagyon szépen köszönöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!