Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok mit értenek rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

A lányok mit értenek rossz fiú alatt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
58%

ooo én imádom a "rossz" fiukat:D

csak rékell nézni igazi rafinált fejű mintha sántikálna vmibe és aztán kiisderül h volt már rendőrségi ügye vagy gyakran verekszik de a lányokkal mégis jófej:D

most igy nem tom leiirni de az a lényeg h nem egy nyápic visszahuzódó "kisfiú":D

2010. febr. 24. 20:35
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Hát tudod,az a kis rosszfiú:)Rosszfiús a mosolya,rosszfiús minden mozdulata,de hát ezt nem tudom így leírni,képet viszont tudnék küldeni az én rosszfiúmról:)
2010. febr. 24. 20:36
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

na ja:D helyeslem az előző hozzászoloót én se tom leirni:D

de kiváncsian várom a többiek válaszát:D

2010. febr. 24. 20:38
 4/28 anonim ***** válasza:

az 1. nagyon jól leírta..:D

én is imádom a rosszfiúkat:D

5/28 anonim ***** válasza:
tudod,azok akikkel a lányok járnak.
 6/28 anonim ***** válasza:
rossz fiúnak mondják pl a zenészeket, drogosokat, vagy néha a szimplán csak határozott és magabiztos fiúkat. nekem nem jönnek be én inkább 'jófiú' párti vagyok :)
2010. febr. 24. 20:39
 7/28 anonim ***** válasza:
57%

Jaj igen,ez a mindig sántikál valamiben ez nagyon jól el lett találva:)

Hol ide kacsingat hol oda,hol egyik lányra hol másikra,csajok oda vannak érte,angyali mosollyal minden szívatós helyzetből kidumálja magát,aztán persze büntetés nélkül megússza,mert ő a rosszfiú,ugyanmár,őt nem lehet beszaratni:)

2010. febr. 24. 20:39
 8/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlen drogos vagy bűnöző. Egy teljesen normális, káros szenvedélyektől mentes férfi is lehet rosszfiú. Akár a mosolya is kiválthat ilyen véleményt, vagy a stílusa. Gyakran házas, félrelépő emberekre is mondanak ilyet :)
2010. febr. 24. 20:41
 9/28 anonim ***** válasza:
52%

igaz igaz igaz:D én voltam ez első hozzászóló és télleg rájuk még haragudni se lehet mer olyan jó a beszélőkéjük:D

fuu áá:D

2010. febr. 24. 20:41
 10/28 anonim ***** válasza:

Tommy Lee Steven Tyler,Kid Rock és a többiek:)

És Te Kedves Kérdező?Kb. ilyen elképzelésed volt a Rosszfiúról???:)

2010. febr. 24. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!