Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit értenek rossz fiú alatt?
"És Te Kedves Kérdező?Kb. ilyen elképzelésed volt a Rosszfiúról???:)"
Hát az a helyzet, hogy én jó fiú vagyok :D És próbálom megérteni, hogy mit jelent a rossz fiúság, hogy milyen előnyei vannak a jó fiúkhoz képest (és most mondhattok egoista parasztnak, ha már rossz fiúnak nem :D), de charme - os mosolyú, helyes, magabiztos, de kedves és vicces srác jobb egy párkapcsolatban, mint egy rossz fiú. Azt mondjuk gyakran tapasztalom (szerencsére nem minden lánynál), hogy rászarnak a fejemre hacsak nem tudatom velük igen határozottan, hogy hol a határ, de ez se azért mert gyáva lennék, hanem mert rugalmas.
Ha ezt a mosolyra, kisugárzásra, dumára korlátozzuk akkor megértem.
De egy (amit néhányan írtak) drogos, rendőrségi ügyes, verekedős, félrelépős srácra gondolunk, aki mellett "izgalmas élni". (nem mintha egy jó fiú mellett nem lehetne). Ennyi erővel bicskát dugni a konnektorba is izgalmas :D
Megint csak érdekes, hogy ha egy lány félrekefél akkor ő leginkább egy ribanc, ha egy férfi, akkor rossz fiú. A rossz fiúk jó munkát végeztek :D
Kérdező: szerintem abszolút jól látod.
Esetleg történt valami mostanában, amiért ezt kérdezed (pl lenyúlta vki a lányt aki tetszett)?
Elismerem, hogy a lányok többségének a rossz fiúk jönnek be, de sokan vannak azok is akiknek nem jön be ez stílus.. (mint pl nekem :P )
Utolsó hozzászóló: sztem hülyeség lenne másnak mutatkoznod mert avval csak elijesztenéd azokat a lányokat akiknek úgy tetszenél ahogy vagy. bár akkor nyugodtan megjátszhatod a rossz fiút ha vki csak 1éjszakásra kell :P
a papucs fiukat szeretik a lányok mer mindent megtesznek érte belemennek mindenbe pl h mennyünk el ide oda akkor vedd meg nekem ezt meg azt és a papucsok már ugranak:D
nekem is volt egy papucs fium és megisuntam egy időután h mindig az volt amit én akartam uncsi volt
most legutobb egy rendkivűl sok véleményt adó fiuval voltam az meg minidg felidegesített:D
nem tudom h melyik a jobb:D
" a papucs fiukat szeretik a lányok"
"nekem is volt és megisuntam" - erről van szó :D
Egy srácnak muszáj elmondani a véleményét. Papucs lehet jó fiú és rossz fiú is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!