Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok mit értenek rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

A lányok mit értenek rossz fiú alatt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
hm én éretlennek tartom őket.. de megértem hogy miért ők jönnek be a tiniknek, de amelyik férfi ezt nem növi ki az örökre éretlen marad.. kivéve ha a rossz alatt azt értjük h kicsit pajkos vagy huncut.
2010. febr. 24. 20:44
 12/28 A kérdező kommentje:

"És Te Kedves Kérdező?Kb. ilyen elképzelésed volt a Rosszfiúról???:)"

Hát az a helyzet, hogy én jó fiú vagyok :D És próbálom megérteni, hogy mit jelent a rossz fiúság, hogy milyen előnyei vannak a jó fiúkhoz képest (és most mondhattok egoista parasztnak, ha már rossz fiúnak nem :D), de charme - os mosolyú, helyes, magabiztos, de kedves és vicces srác jobb egy párkapcsolatban, mint egy rossz fiú. Azt mondjuk gyakran tapasztalom (szerencsére nem minden lánynál), hogy rászarnak a fejemre hacsak nem tudatom velük igen határozottan, hogy hol a határ, de ez se azért mert gyáva lennék, hanem mert rugalmas.

Ha ezt a mosolyra, kisugárzásra, dumára korlátozzuk akkor megértem.

De egy (amit néhányan írtak) drogos, rendőrségi ügyes, verekedős, félrelépős srácra gondolunk, aki mellett "izgalmas élni". (nem mintha egy jó fiú mellett nem lehetne). Ennyi erővel bicskát dugni a konnektorba is izgalmas :D

Megint csak érdekes, hogy ha egy lány félrekefél akkor ő leginkább egy ribanc, ha egy férfi, akkor rossz fiú. A rossz fiúk jó munkát végeztek :D

2010. febr. 24. 21:16
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem is tudom,van benne valami,bár nekem meg sem fordult a fejemben,hogy drogos,verekedős,piás,rendőrségi ügyes férfi jut eszébe az embereknek a rosszfiúról.Én inkább a huncutságra gondoltam,a nagydumájára,amiről persze mindenki tudja,hogy kamu,de nem lehet érte haragudni,mert egy huncut,zsivány mosollyal mindenkit levesz a lábáról.
2010. febr. 24. 21:30
 14/28 anonim ***** válasza:

Kérdező: szerintem abszolút jól látod.

Esetleg történt valami mostanában, amiért ezt kérdezed (pl lenyúlta vki a lányt aki tetszett)?

2010. febr. 24. 21:38
 15/28 A kérdező kommentje:
Igazából annyira nem panaszkodhatok lányok terén :) Max. az amit mondtam, hogy szarba vesznek néha, meg voltak lányok akik játszottak az érzéseimmel. Most újra lánykeresésbe kezdtem és ezért akarom megérteni, hogy mire is vágyik egy lány :) És rossz fiúk ide vagy oda, tudom, hogy minden lány engem akar, csak van aki még nem tudja :D
2010. febr. 24. 21:52
 16/28 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat, jöhetnek még ha gondoljátok :)
2010. febr. 24. 21:53
 17/28 anonim ***** válasza:
én pl,jó fiú vagyok,a lányok ilyet nem akarnak,unalmas vagyok meg papucs szerintük,add elmagad mind roszfiú,úgy kelendőbb leszel.
2010. febr. 24. 22:29
 18/28 anonim ***** válasza:

Elismerem, hogy a lányok többségének a rossz fiúk jönnek be, de sokan vannak azok is akiknek nem jön be ez stílus.. (mint pl nekem :P )

Utolsó hozzászóló: sztem hülyeség lenne másnak mutatkoznod mert avval csak elijesztenéd azokat a lányokat akiknek úgy tetszenél ahogy vagy. bár akkor nyugodtan megjátszhatod a rossz fiút ha vki csak 1éjszakásra kell :P

2010. febr. 25. 06:17
 19/28 anonim ***** válasza:

a papucs fiukat szeretik a lányok mer mindent megtesznek érte belemennek mindenbe pl h mennyünk el ide oda akkor vedd meg nekem ezt meg azt és a papucsok már ugranak:D

nekem is volt egy papucs fium és megisuntam egy időután h mindig az volt amit én akartam uncsi volt

most legutobb egy rendkivűl sok véleményt adó fiuval voltam az meg minidg felidegesített:D

nem tudom h melyik a jobb:D

2010. febr. 25. 14:16
 20/28 A kérdező kommentje:

" a papucs fiukat szeretik a lányok"

"nekem is volt és megisuntam" - erről van szó :D

Egy srácnak muszáj elmondani a véleményét. Papucs lehet jó fiú és rossz fiú is :)

2010. febr. 25. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!