Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek azon h nemtud smárolni?
Figyelt kérdés
állítólag mindenki tud csókolózni,de néha mindig azt hallom h x,y nemtud smárolni, vagy nem jól csinálja.
lehet nemjól smárolni?
2009. nov. 21. 19:31
2/7 anonim válasza:
Lehet nem jól, például ha nincs semmi szájmozgás, akkorára nyitja a száját hogy majd bekap, liter nyálat átfolyat... ezektől frászt kapok, és a legtöbb pasim eddig így csinálta. Szerencsére a mostani tudja hogy kell.
3/7 anonim válasza:
nekem az a véleményem ha nagyon szeretsz valakit akkor nincs rossz csok.
4/7 anonim válasza:
Minden ezen múlik, rosszul csinálja ki kell dobni az illetőt... Isten hova jutott a világ...
5/7 anonim válasza:
Kihagytátok azt, mikor torokra megy valakinek a nyelve:D
Vagy pl. exbarátom "smárja" volt olyan, hogy csak icipicit dugta át a nyelvét, és nem mozgatta... ugynakkor néha meg poénból belelendült, bekapta a nyelvem, és elkezdte szívni Oo nem részletezném tovább, de nemsokra rá szétmentünk...
6/7 anonim válasza:
Inkább fordítva, smárolni mindenki tud, de csókolózni annál kevesebben, és az, aki rosszul smárol, már jól leírták előttem is
7/7 anonim válasza:
Én eddig egy lányra mondtam csak, de ő olyan vadul vetődött rám (igyekeztem közben megszabadulni), hogy ledugta a nyelvét a torkomba meg minden ilyesmi... az exe szerint néha harapott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!