Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után miért nem keresnek a lányok? Mással is így van ez vagy csak velem? Vagy azt várják, hogy a fiú keresse őket először?
Mert hülye p*csák, akik nem maguktól nem veszik fel a telefont, mert hogy "az milyen már", meg az nyomulás.
Ennyit a nemi egyenlősdiről...
Van a nők fejében néhány íratlan szabály, ami isten tudja, hogy hogyan került oda. Ezek pedig azok, hogy az első randi után meg kell várni, hogy a férfiak keressenek minket, illetve hogy mi nem kérhetünk második randit.
Ne kérdezd, én sem értem a logikát. Ha anno én nem kerestem volna a férfit az első randi után, és nem én kértem volna második randit, akkor ma nem lennék együtt a párommal. Hogy Ő miért nem kért volna? Úgy érzete, hogy rosszul sikerült a dolog, és hogy idegesít engem - megjegyzem helyesen -, én viszont a randi után átgondolva a dolgokat úgy éreztem, hogy kiegészítjük egymást. Örülök, hogy erre hallgattam, nem a buta "szabályokra".
20:08-nak van igaza, zöld pacsit kapott!
Ha nem keresnek első randi után, úgy veszem, hogy nem érdeklem őket, és keresek mást. Ők meg mennek a levesbe.
Ha már nekem kell kezdeményeznem is, meg mindent, mert ők semmit nem csinálnak, akkor legalább arra vegye már a fáradságot hogy visszajelez.
Sztem szar voltál az ágyban
Nekem minden nőm előkerült. Bár oda is tettem magamat az elején rendesen mindnél :))))
36 F
"a fiu dolga"
- Tök jól hangzik... mintha valami nyűg volna, amit lepasszolok a másiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!