Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a velemenyetek azokrol, akik az elittars nevu randi oldalon keresnek part?
Nem reklamnak szanom, semmi kozom hozzajuk, csak egy baratommal szoba jott. Szerinte ez a sznobsag magas foka, szerintem valahol praktikus. (o nem diplomas, en igen)
Ti mit gondoltok?
Nem használtam soha, de néhány barátom már igen, és nekik nem volt vele bajuk, bár tartós kapcsolat nem lett egyikből sem.
Ha valakinek ez kitétel, hogy diplomás legyen a párja, akkor tényleg praktikus. Nekem nem a papír a lényeg, hanem hogy el tudjak a párommal beszélgetni bármiről - de tény, hogy diplomások között több ilyet találni, bár ott sem egyszerű.
Itt szerintem nem feltétlenül a sznobságról van szó, mert manapság egyre több a diplomás, sőt mondhatnánk azt is, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Mondom ezt úgy, hogy én is kétdiplomás vagyok.
A nagy baj, hogy ez az oldal már megbukott. Sok a zűr körülötte, és talán a legnagyobb ciki a többi társkereső oldallal szemben, hogy EZT MÉG A TV-BEN IS HIRDETIK. Tehát valami agyon nem frankó ott, hogy ha már reklámozni is kell.
Manapság annyi különböző partnerkereső oldal van, hogy erre igazán nincs szükség.
Én annyit mondanék róla, hogy számomra negatívum, hogy ha valakinek az a mércéje egy párkapcsolathoz, hogy a partner diplomás legyen.
Egy sznobnak ugyanolyat találni oké. De nekem így nem tetszik. Mintha az aki nem diplomás ne is reméljen normális párkapcsolatot. Nyilván nem ez a reklám üzenete, de nekem ez jön le...
Én egy átlagos netes társkeresőn találtam meg a szerelmet, a férjemet. Az biztos, hogy szerintem nem kell diploma ahhoz , hogy valaki értékes ember legyen!
Mindketten érettségizettek, vagyunk szakmával ( nekem több is van), de csak mert nincs diplománk, nem vagyunk kevesebbek.
Szerintem a reklám amúgy nagyon erőltetett.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!