Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a velemenyetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a velemenyetek azokrol, akik az elittars nevu randi oldalon keresnek part?

Figyelt kérdés

Nem reklamnak szanom, semmi kozom hozzajuk, csak egy baratommal szoba jott. Szerinte ez a sznobsag magas foka, szerintem valahol praktikus. (o nem diplomas, en igen)

Ti mit gondoltok?

2013. júl. 11. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Őszintén? pont leszarom.
2013. júl. 11. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az a társkereső kifejezetten gáz.
2013. júl. 11. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Engem a reklámja zavar.Lényegében ezt üzeni:"én felsőbbrendű vagyok"
2013. júl. 11. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Sznobság szerintem is, de az igaz, hogy praktikus, ha valaki egy magához hasonló sznob partnert akar, ott biztos könnyen talál.
2013. júl. 11. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem használtam soha, de néhány barátom már igen, és nekik nem volt vele bajuk, bár tartós kapcsolat nem lett egyikből sem.

Ha valakinek ez kitétel, hogy diplomás legyen a párja, akkor tényleg praktikus. Nekem nem a papír a lényeg, hanem hogy el tudjak a párommal beszélgetni bármiről - de tény, hogy diplomások között több ilyet találni, bár ott sem egyszerű.

2013. júl. 11. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Itt szerintem nem feltétlenül a sznobságról van szó, mert manapság egyre több a diplomás, sőt mondhatnánk azt is, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Mondom ezt úgy, hogy én is kétdiplomás vagyok.

A nagy baj, hogy ez az oldal már megbukott. Sok a zűr körülötte, és talán a legnagyobb ciki a többi társkereső oldallal szemben, hogy EZT MÉG A TV-BEN IS HIRDETIK. Tehát valami agyon nem frankó ott, hogy ha már reklámozni is kell.

Manapság annyi különböző partnerkereső oldal van, hogy erre igazán nincs szükség.

2013. júl. 11. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Én annyit mondanék róla, hogy számomra negatívum, hogy ha valakinek az a mércéje egy párkapcsolathoz, hogy a partner diplomás legyen.

Egy sznobnak ugyanolyat találni oké. De nekem így nem tetszik. Mintha az aki nem diplomás ne is reméljen normális párkapcsolatot. Nyilván nem ez a reklám üzenete, de nekem ez jön le...

Én egy átlagos netes társkeresőn találtam meg a szerelmet, a férjemet. Az biztos, hogy szerintem nem kell diploma ahhoz , hogy valaki értékes ember legyen!

Mindketten érettségizettek, vagyunk szakmával ( nekem több is van), de csak mert nincs diplománk, nem vagyunk kevesebbek.

Szerintem a reklám amúgy nagyon erőltetett.

27/N

2013. júl. 12. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz.
2013. aug. 25. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Én a mai napig használom az oldalt(fizetek is),mert diplomás/igényes ügyvéd vagyok.
2014. ápr. 1. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!