Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? SOS 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SOS 14/L

Figyelt kérdés
megint beleszerettem abba a fiúba akivel 4 hónapja jártam.neki nincs barátnője nekm sincs pasim.Régebben azért szakítottunk mert én kiszerettem belőle, de most pedig ujra teccik!Nem értem... mit csináljak?? A suliba jár, uygh nem szeretnék leégni előtte.
2009. dec. 16. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, bocsi :S Nem kiszerettél belőle, csak hozzászoktál, hogy melletted van, és azt hitted, hogy nem szereted, most meg mégis. Ne csinálj semmit, felejtsd el... ha kidobtad, miért sírsz utána?
2009. dec. 16. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Tanuljál inkább. Ha kidobtad egyszer, akkor inkább tanulj helyette.
2009. dec. 16. 19:25
 3/9 A kérdező kommentje:
hmm. most először is nem tom miért kell egyből leszólni.kül.5ös tanuló vagyok.aki értelmes választ adott anak meg köszönöm.
2009. dec. 16. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hagyd békén. Ha már egyszer szakítottál vele, nem hinném hogy újra össze akarna jönni veled.
2009. dec. 16. 19:34
 5/9 anonim válasza:
81%
És? A tanulmányi eredményed nem tükröz. Attól, hogy 5-ös vagy... Van egy ismerősöm aki 5-ös tanuló de attól eltekintve zakkant kicsit. A tanulmányi eredményed semmit nem jelent attól lehetsz egy hülye p..csa. A többiekel értek egyet. A kidobtad ne írj utána....
2009. dec. 16. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
de én azt írtam h szakítottunk(közösen).nem én dobtam ki.
2009. dec. 16. 19:37
 7/9 Xaba89 ***** válasza:
14 evesen meg nem tisztak az erzesek.Lehet csak ujra erzed a langot ami egyszer kimult...de egy jo tanacs hagyd a francba a sracot!!! CSak a kaposzta jo 2xer melegitve;)
2009. dec. 16. 19:38
 8/9 anonim válasza:

Szia Csajszi!

Ha jól veszem ki az írásodból, akkor általános 8. osztályos vagy.

Szerintem a leghelyesebb, ha elfelejted őt, vagyis másfelé nézegetsz egy ideig. Mondjuk január végééig, meg ugye itt van a téli szünet, próbálj közösségbe járni, haverokkal lógni valamerre, ne rajta törd a fejed!

Ha ez a módszer ( és tartsd be az időt!!! Február eleje és közepe felé... ) nem válik be, // de addig úgyis baromi sok minden történik // akkor hívd félre egy kicsit, mondd azt neki hogy megbántad amit tettél, hogy anno otthagytad, de szereted őt és nem akarod elveszíteni. Ha azonnal kap a lehetőségen és igent mond akkor nyert ügy, ha meg húzza a száját akkor hagyd 1-2 hétig, ne keresd, majd megtalál ha akar valamit. Nagyon nehéz, de ennek így kell lennie. Ha ezek után se keres, akkor bizony elveszítetted őt örökre, de legalább nem égsz le, mert felnőttként beszéltél vele, mint nő a férfival és nem ugy mint Katika (3 éves) ovistársával a Petikével aki szintén 3 éves. Szóval érted...

Ezen kívül még szeretném neked leírni, és remélem nem sértődsz meg, ha ez nem így van, de nem tudom eldönteni hanyadikos vagy és milyen féle iskolában, de 8.-osok elmennek egy másik iskolába szokás szerint, külön válnak útjaik, és ki tudja: vajon egy suliba kerültök? közel lesz egymáshoz? megoldható lenne a tali? Mert azért fárasztó a középsuli és főleg ha nem abban a városban... és tudom, napi szinten csak 3 órát utazok oda vissza, mert messze van. :S Gondold meg mit szeretnél... És majd írd meg hogy mi volt. puszi.

18/L

2009. dec. 16. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. dec. 16. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!