Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Ezt miért olyan nagy baj?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és sokan mondják, hogy szép vagyok, de egyik nap azt mondták hogy soha nem jönnének velem össze, mert túlságosan közvetetten viselkedem. Mert,hogy én nem engedem h hozzám érjenek,vagyis persze megengedem h hozzámérjenek vagy valami, de azt nagyon nem szeretem, ha megfogják a kezem, vagy megölelnek (fiúk) csak úgy,vagy megpuszilnak csak úgy a semmiért, azt meg h fogdossanak azt meg kifejezetten bunkónak tartom, és nem engedem. Ez most akkora baj? Nem értem tőlük..szerintük baj, mert nincs elég önbizalmnam, de ez nem így van, én csak nem szeretem ha túl közel jönnek hozzám, a barátomnak persze megengedem..bár jhelenmleg nincs:S bocsi a hosszú kérdésért:S :) köszi a válaszokat előre is
én is pont olyan vok, mint te és csak azok mondják, h ne járnának velem, akiknek csak arra kellenék, mert tudják h egy éjszakára engem nem lehet megkapni.
A legtöbb srácnak viszont bejövök és folyton célozgatnak, h mi lenne ha otthagynám a barátom és velük jönnék össze. Nem is beszélve a szemezgetésekről a suli folyosóján, meg az utcán.Rége azt hittem bemesélem magamnak, de aztán egyre többen vették a bátorságot h nyíltana szemembe mondják..............
Nem baj az h ilyenek vagyunk, csak nekik csak a tested kéne.........
16/L
2009. dec. 16. 20:43
22/24 anonim válasza:
Én a barátaimat és a barátnőimet is szeretem néha megölelni, mert jólesik. Én ilyen vagyok. Te meg olyan. Kit érdekel? Ne változz meg más kedvéért.
(Azért megjegyezném, hogy a megölel és hozám ér az nem ugyanaz mint a letapizás. Azt én sem hagyom!)
2009. dec. 16. 23:19
23/24 anonim válasza:
nagyon csodállak ezért, mert ez egy nagyon jó tulajdonság.van benned tartás és büszkeség. a fiúk szeretik a "nehéz prédát".úgyhogy csak így tovább!sz.ard le a másikat!amúgy én is ilyen vagyok mint te.szeretem a társaságot, de az olyan kis ri.bancoktól, akiket ossze-vissza tapiznak,mert nyalnak-falnak, na attól elkap hányinger,azt a falnak tudnék menni, vagy legalább jól megcsapkodni az ilyen lányokat.rohadtul irritál az ilyenfajta stílus.úgyhogy csak így tovább.többre fognak egy ilyen lányt tartani a fiúk,mint egy ribit.ez így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!