Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk? Ezt miért olyan nagy baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Ezt miért olyan nagy baj?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és sokan mondják, hogy szép vagyok, de egyik nap azt mondták hogy soha nem jönnének velem össze, mert túlságosan közvetetten viselkedem. Mert,hogy én nem engedem h hozzám érjenek,vagyis persze megengedem h hozzámérjenek vagy valami, de azt nagyon nem szeretem, ha megfogják a kezem, vagy megölelnek (fiúk) csak úgy,vagy megpuszilnak csak úgy a semmiért, azt meg h fogdossanak azt meg kifejezetten bunkónak tartom, és nem engedem. Ez most akkora baj? Nem értem tőlük..szerintük baj, mert nincs elég önbizalmnam, de ez nem így van, én csak nem szeretem ha túl közel jönnek hozzám, a barátomnak persze megengedem..bár jhelenmleg nincs:S bocsi a hosszú kérdésért:S :) köszi a válaszokat előre is
2009. dec. 16. 16:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
16:53: Én nagyon szívesen elbeszélgetek midnenkivel, rengeteg fiú haverom van, az egész osztállyal jóban vagyok, tehát azért nem zavarok el senkit emrt odajön hozzámn vagy valami:D csak nem érzel jól magam ha megölelnek, vagy hasonlók.
2009. dec. 16. 16:56
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

16:36 jól mondod!

Ez a jó.

Ha engednéd, hogy össze-vissza fogdossanak, ölelgessenek, meg puszilgassanak, ha nem a csávód egyik sem, az már undorító...Én srácként azt tudok mondani, hogy tele a faxom, mert mostanára divat az is, hogy minden csaj ribi legyen.

Ha te nem vagy az akkor örülj.

Attól, hogy te tested tetszik, de a tulajdonságaid nem tetszik valakinek, azzal kapcsolatot úgy sem kezdenél ezért vannak az ilyenek h "hű na itt egy jó csaj, én nem fogok járni vele csak megfektetem és viszlát...

Én nekem tetszenek az olyan csajok akik nem annyira engedik meg azonnal elég sok mindent, és nem a divatnak élnek :)))

Na csajszi, maradj ilyen, ne legyél egy rib*nc ;)

2009. dec. 16. 16:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 16. 17:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

én se vagyok ez a mindenkit ölelgetek típus. Én se szeretem ha belépnek az intim szférámba. De ez soha nem gátolt semmiben. Ne foglalkozz velük, az a bajuk, hogy más vagy mint a mostani nagy átlag. És egyszer megismered azt az embert akinek akaratlanul is szinte rögtön meg fogsz nyílni, és nem fogod bánni ha kapsz tőle egy ölelést. Semmi pánik:)

21 L

2009. dec. 16. 17:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert a fiúk ( direkt nem férfiakat írok ... nem tudom az ilyenekből igazi férfi lesz-e) nem szeretik, ha egy lányért küzdeni kell. "Dobd szét a lábad azt majd lesz valahogy."

Hát persze ...

Nekem kifejezetten felkelti az érdeklődésem egy visszafogottabb nő és mindenképp meg szeretném ismerni.

A megismerést megint csak a szó eredeti jelentésében értem, nem pedig az "elviszemkajálni azt jólmegrakom"-félét.

19/F

2009. dec. 16. 17:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Pontosan! ahogy már előbb is írták,Te csinálod jól! Van büszkeséged tartásod. Mamár ez ritka.Téged megfog becsülni a barátod,hisz tudja nem vagy könnyű préda.Mamár olyan erkölcstelen lányok vannak hogy 1bacardi-coláért elmegy k.ufircolni bkivel,vagy ha meglengeted a bmw kulcsát...

Na ez az amire büszke lehetsz! Mert ez az amiről te tehetsz,te irányítod,nem pedig egy külsőség ami adott és anyudék csinálták!

a barátom elmondta hogy ez nagyon megfogta bennem,hogy értem küzdeni kell!és becsül is mert 4hónap után feküdtünk le (és em az első pasim volt) már 3éve vagyunk 1ütt és minden oksa,úgy bízik bennem emiatt hogycsak na,és bízhat is!!:)

21L

2009. dec. 16. 17:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Egyetértek.Hány évesek a kis barátaid? a fiúk elvileg később érnek.Csak gondolj bele.Mi az értékesebb,amiért küzdesz,vagy ami a kezedbe hullik? A helyes válasz :Te,akiért megkell küzdeni.ilyen egyszerű!Nekemnem jönnek be az ilyen mászós r.ibancok.sajnos sok mai lány,nem hogy könnyen hagyja magát,még mászik is az emberre.Lány létére..

Úgyhogy Kedves Kishölgy,kérlek maradj meg olyannak aki vagy,hidd el 1000szer többet érsz bármelyik kis 1patronos r.bancnál!

37F

2009. dec. 16. 17:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez nagyon jól esett:) aranyosak vagytok.:)És többet nem foglalkozom vele, ha valaki azt mondja rám, hogy túlságosan konzervatív vagyok. Én így érzem jól magam, és ezentúl sem fogok visszavenni a határaimból:)
2009. dec. 16. 18:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Tudod attól vagy nőies ha valahol elérhetetlennek látszól. Sokmindent tükröz ez. Fel a fejjel, sok sikert.
2009. dec. 16. 19:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Lusta voltam végigolvasni az összes komit, de én pont az ellenkezője vagyok... mármint, olyan típus, hogy hogyha ölelkezni akarok, akkor megölelem a közelemben álló embert, és mivel többnyire fiúbarátaim vannak, őket =S Viszont soha nem engedtem, hogy tapizzanak, stb. Egyszerűen csak megöleltük egymást... én a mai napig meg szoktam ölelni őket, bár már nem annyira sűrűn, amióta barátom van =) De megszoktam =)
2009. dec. 16. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!