Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Ezt miért olyan nagy baj?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és sokan mondják, hogy szép vagyok, de egyik nap azt mondták hogy soha nem jönnének velem össze, mert túlságosan közvetetten viselkedem. Mert,hogy én nem engedem h hozzám érjenek,vagyis persze megengedem h hozzámérjenek vagy valami, de azt nagyon nem szeretem, ha megfogják a kezem, vagy megölelnek (fiúk) csak úgy,vagy megpuszilnak csak úgy a semmiért, azt meg h fogdossanak azt meg kifejezetten bunkónak tartom, és nem engedem. Ez most akkora baj? Nem értem tőlük..szerintük baj, mert nincs elég önbizalmnam, de ez nem így van, én csak nem szeretem ha túl közel jönnek hozzám, a barátomnak persze megengedem..bár jhelenmleg nincs:S bocsi a hosszú kérdésért:S :) köszi a válaszokat előre is
POnt ez a baj hogy nem engeded meg. hogy a fenébe akarsz így barátot találni? ne is csodálkozz jóhogy nem akarnak ilyen visszautasító lánnyal kezdeni...
2009. dec. 16. 16:34
3/24 anonim válasza:
Te pont hogy jól csinálod!
Tudom miért mondják neked ezt a kis fütyik? Azért mert zavarja őket, hogy téged nem tudnak tapizni meg lefektetni...stb...
Ezt csak azért mondják, hogy megengedd nekik h tapizzanak.
Ha ilyet mondanak h ők nem járnának veled, mondd azt nekik, én sem, mert nem vagy az esetem! Ennyi.
2009. dec. 16. 16:35
4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) első hozzászóló: Miért? Te úgy talkálsz magadnak barátot, hogy először fogdos, lefekszel vele, és scak utána jártok? :O Komoylan nem értem..Én nem fogok megváltozni az tuti...2. válaszoló: köszi szépen:)
2009. dec. 16. 16:39
5/24 anonim válasza:
Ez nem baj , ez jó
egyetértek az előző válaszolóval..
2009. dec. 16. 16:39
6/24 A kérdező kommentje:
Gondolom lányok vagytok, és csak azért értetek meg...de azért köszönöm szépen:D
2009. dec. 16. 16:42
7/24 anonim válasza:
A fiúk mindenféléket bevetnek, a vár bevétele érdekében. Vigyázni kell velük, főleg ebben a korban. Ámbátor később is:)
Kellő tapasztalattal majd rájössz, ki az őszinte és ki az aki csak rohamra indul.
2009. dec. 16. 16:42
8/24 anonim válasza:
igazad van, fiu letemre en is lenezem az ilyeneket, akik igy akarnak ismerkedni ... en sem birtam azokat a cica-puszi-fiucskakat akik nyalakodtak a csajokkal meg fuztek oket a pofatlansagaikkal ... ez olyan ferfiatlan szerintem. egy nonek sokkal jobban bejon az, aki nem nyomul ra, hanem lazan tereli a dolgokat es megtartja a tavolsagot az elso csokig, amit a no pedig hagy, ha akar jarni elegendo ismeretseg utan. szoval szerintem undorito, ez taplosag, ha nem jar ket ember ... fogdossak a k*rvakat, de ne a rendes csajokat, akik ez utan ugy fogjak gondolni, hogy bennuk van a hiba, ha nem hagyjak
2009. dec. 16. 16:50
9/24 anonim válasza:
30F
Szerintem nincs semmi baj, mindent nagyon jól csinálsz. Van tartásod és büszkeséged, amik nagyon nemes tulajdonságok. Arra vigyázz csak, hogy jól állítsd be a szűrőt, mert esetleg sok "őszintén közeledő" pacienst is elriaszthatsz. Olyanokat, akik tényleg érdeklődnek utánad, de nem tanultak meg átcsusszanni a pajzson, amit nekik állítasz.
2009. dec. 16. 16:53
10/24 anonim válasza:
Nem kell engedni mindenkinek, hogy hozzád érjen. Én pl csak a legjobb barátaimnak engedem. (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!