Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki nem állhatom a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki nem állhatom a netes társkeresőket és a lányokat, hogy tegyem magamat túl rajta?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer jártam így, igaz ennyire sosem fájt a dolog. Volt több olyan, hogy 3-4 hetes mindennapos beszélgetés után lépett le a lány, hogy soha egy választ sem kaptam. Akkor sem, ha a csillagokat hoztam volna le neki egy válaszért, hogy mi volt az oka. Ezek megviseltek. Aztán volt egy lány, társkeresős megismerkedés. Majd skypeolás, fényképcsere, videohívás stb, tehát minden volt. Nagyon messze lakott tőlem, több mint 400 kmre. Megbeszéltük, hogy most májusban fogunk találkozni, mert másként nem megy, nekem munkahelyem van, hétvégén meg sok dolgom. De addigra lett volna szabadságom. Két és fél hónapig minden nap beszélgettünk a megismerkedés után. Már szinte minden ismertünk a másikon, szokásait, stb. Egy-egy rossz szó, rossz poén, durva beszólás sem jelentett akadályt. Ezeken is csak jót röhögtünk. Aztán valami történt, nem tudom mi. Egyik nap írtam neki, nem nagyon volt kedve válaszolni. De őszinte lány volt, mindent bevallott, bármi volt. De aznap mindenre, bármit írtam csak igennel, persze, vagy nemmel válaszolt. Bárhogyan kérdeztem, mi a baj, mindig azt mondta, hogy semmi. Azóta eltelt egy hét és már bármit írok neki, már soha nem felel. Teljesen összetörtem, mert én a másik felemet láttam benne. Már csalódtam, mindig, netes nőkben, de ez más volt. Ő más nő volt. Mégis úgy érzem vége lett, 8 napja és semmi. Már az érfelvágáson is gondolkodok, ha nem fog válaszolni. Miért teszik ezt a nők. Én hibáztam? De mit? Soha egy rossz szót sem mondtam neki, kétszer volt durvább beszólás, de az is 1 hónapja, azóta totál jól megvoltunk, nagyon akarta a találkát ő is. De már szerintem nem lesz. Már 26 F. vagyok, nem nagyon várhatok az igazira.
2014. márc. 21. 21:33
1 2
 1/19 Költőnő? ***** válasza:
26 évesen ne lányokat, hanem nőket keress
2014. márc. 21. 21:39
 2/19 anonim ***** válasza:
Ilyenek a nők... Aki nem Brad Pitt, az nekik már ronda!!
2014. márc. 21. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:

Olyat keress, akivel van lehetőség találkozni is, nem az ország másik végén lakik. Ezzel csak nehezíted a helyzeted. Keress város alapján, x km-es körzetben.

Ha valaki nem akar veled az elején találkozni, akkor felesleges hónapokig levelezni. Nem jó egy elképzelt valakit kreálni magadnak. Az hogy valaki milyen, csak az személyes találkozás alkalmával derül ki.

Szóval lehet társkeresőzni, de nem érdemes hónapokig levelezni.

2014. márc. 21. 21:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Piszkos ku... ezeknek nincs eszük, folyton a nyomi kis ge... kellenek nekik. Annyi nincs bennük h megírják ha valami nem tetszik nekik és ha ők rontanak valamit, még csAk bocsánatot sem kérnek, mert azt hiszik ők irányítanak, de nem gáz, nekik kell majd eltartaniuk a VÁLASZTOTTJUKAT, mert azok féltik a körmeiket.
2014. márc. 21. 21:49
 5/19 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled.
2014. márc. 21. 21:51
 6/19 A kérdező kommentje:
Pbáltam, olyat is kerestem, aki közel, 50 kmen belül lakik. De azok meg nem írtak vissza, nem jeleztek, hogy tetszek nekik. Távolabbi nők, 100+ km, ott volt azért több, hogy tetszettem képről és ők is. Velük volt valamennyi beszélgetés is. Sokat gondolkoztam, hogy miért csak a távoliakkal. Nem tudom mi lehet az oka. De van egy elméletem (lehet kuka). A távolabbi bátran mer írni, mert kicsi az esély, hogy a pasi találkozni akar vele és így ideig-óráig, amíg nő az ego, addig jókat lehet vele beszélgetni, majd kiadjuk az útját a pasiknak. A közelebbi pedig, bár lehet szimpatikus vagyok neki, de úgy van vele, hogy kérem szépen: ez a pasi közel van, én meg szórakozni jöttem a társkeresőre (szerintem 95%-uk csak játszik ott)és nehogy már vele beszélgessek, mert biztos flúgos a pasi (aki élőben nem tud senkit összeszedni)és majd előbb vagy utóbb úgyis találkát akar velem. Én meg nehogy már az a nő legyek, aki ha nincs ló (élőben ismerkedés és koppanás), akkor kecske is jó alapon akarjon tőlem valamit. Lehet rosszul gondolom.
2014. márc. 21. 21:51
 7/19 A kérdező kommentje:
Persze nem tudom. Elég előnyös képei vannak kint. De tény és megfigyeltem, hogy ha bejelölök 20 távoli (100-200 km) lányt és írok nekik, illetve bejelölök 20 közeli (50 km belül) lányt, akkor a távoliaknál kb 5-6 vissza szokott írni és jelöl, hogy szimpatikus vagyok, közelieknél meg mindig 20 ból nulla az eredmény. Ami persze megeshet, hogy azoknak pont nem jövök be, de hogy egynek sem soha, a távoliaknál meg azért többeknek, az több mint furcsa. Ezért van ez az elméletem, ami lehet vicces.
2014. márc. 21. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a távoliak azért "mernek" jobban jelölgetni meg reagálni, mert tudják, hogy ebből úgy sem lesz a közeljövőben találka a távolság miatt és talán csak levelezni akarnak.
2014. márc. 21. 22:00
 9/19 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet!

Nekem 5 hónapnyi levelezés ért véget úgy, hogy közben több vasat tartott a tűzben, és csak úgy közölte, hogy a másik a nyerő. Az idő sok sok zenével kombinálva csodákra képes.

2014. márc. 21. 22:01
 10/19 A kérdező kommentje:

8.

Igen, én is ezt írtam és erre is gondolok. Lehet tetszem nekik, de valljuk be az őszintét, hogy ezer meg ezer helyes pasi van (én sem vagyok ronda férfi), most plusz egy a neten, nem oszt vagy szoroz. Arra jó, hogy önbizalmat adjon a lánynak, hogy na ez a ,,nem ronda" srác is rám nézett, tetszettem neki, így nincs is itt semmi baj kérem szépen, tök jó csaj vagyok, irány élőben pasizni.

2014. márc. 21. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!