Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nem állhatom a netes társkeresőket és a lányokat, hogy tegyem magamat túl rajta?
Olyat keress, akivel van lehetőség találkozni is, nem az ország másik végén lakik. Ezzel csak nehezíted a helyzeted. Keress város alapján, x km-es körzetben.
Ha valaki nem akar veled az elején találkozni, akkor felesleges hónapokig levelezni. Nem jó egy elképzelt valakit kreálni magadnak. Az hogy valaki milyen, csak az személyes találkozás alkalmával derül ki.
Szóval lehet társkeresőzni, de nem érdemes hónapokig levelezni.
Ismerős helyzet!
Nekem 5 hónapnyi levelezés ért véget úgy, hogy közben több vasat tartott a tűzben, és csak úgy közölte, hogy a másik a nyerő. Az idő sok sok zenével kombinálva csodákra képes.
8.
Igen, én is ezt írtam és erre is gondolok. Lehet tetszem nekik, de valljuk be az őszintét, hogy ezer meg ezer helyes pasi van (én sem vagyok ronda férfi), most plusz egy a neten, nem oszt vagy szoroz. Arra jó, hogy önbizalmat adjon a lánynak, hogy na ez a ,,nem ronda" srác is rám nézett, tetszettem neki, így nincs is itt semmi baj kérem szépen, tök jó csaj vagyok, irány élőben pasizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!