Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak azért nem tudok labdába rúgni a jónak mondott nőknél, mert ki nem állhatom a gyerekeket és a csecsemőket?
Minek kell ezt a kérdést minden nap kiírni?
És még hülyeségeket is beszélsz.
Képzeld az én férjem is ilyen volt! Utálta a gyerekeket és a kisbabákat. Nálunk így nem is volt tervezett, de becsúszott...és ő ellenkezett a legjobban az abortusz ellen!(Persze én amúgy is nagyon szerettem volna megtartani, de nem erőltethetek ilyen hatalmas nagy dolgot valakire)
Most két szép ikerlányaink vannak!!:) Nem is egy jött egyszerre hanem kettő!:)))) Hihetetlen mennyire imádja őket!:) Ahogy ő mondaná a hercegnőit!:)) Lehet te is meg fogsz majd változni vagy hasonló esetben megszeretnéd őket!:) Én is abba a táborba tartozom akik nagyon szeretnének gyereket, DE én kicsit beletörődtem abba hogy a párom nem szeretne. Reménykedtem, hogy majd ez változni fog és tessék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!