Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a nők azokat a pasikat akik utalják a gyerekeket és a csecsemőket?
nem minden nő nézi le őket.
viszont minden nő lenézi azokat a pasikat, akik gondolkozás nélkül (vagy mert nem akar, vagy mert nem képes rá) általánosítanak.
Mert más az aki Utálja őket és más az aki nem akar gyereket.
ÉN sem akarok gyereket, de nem utálom őket.
Ugyanaz, mintha azt mondod, én gyülölöm a virágokat és az állatokat. Én mindet útálom, beleértve a kölyköket is.
Mi ezzel a bajuk? mert érzik ,hogy gonosz lakozik belül. Érzik, hogy nem aza kedves, törődős, családcentrikus papucs szar vagy, akire vágynak. Félnek, azt hiszik ,hogy aki a gyerekeket nem szereti az magát az életet tagadja meg, emberiség ellenes is, és gonosz diktátor fajzatnak tartanak. Kiközösítenek továbbá azon az elven, hogy nem vagy "elvbeli társ" nem úgy gondolkodsz mint ők, ezért idegenkednek tőled.
Előző, pontosan erről van szó. Te egy tipikus családanya típus vagy, nincs ezzel gond,csak nem vagy hozzám való. Én nem bírom a te félédet, te nem bírod az én félémet, aki rühelli a porontyokat, és nem házaséletben akar szétvénülni, hanem kalandorkodni szeretne. Másak a célok, másak az élethez való hozzáállások.
Még egy ok amiért lenézik!
Mert nem szolgálják az érdeküket.
A családcentrik nők érdeke az utódnemzés ha törik ha szakad, anélkül nem akarnak elpusztulni, hogy nem szülnek.
Azok a férfiak, akiknem nem ez a vágyálmuk, nem elégítik ki az ilyenek igényét, elvárásait, és pont ezért a jelentéktelen, kelletlen kasztba vannak sorolva általuk.
a nem játszik kategoria tehát. De ez nem fáj nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!