Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nézik le a nők azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a nők azokat a pasikat akik utalják a gyerekeket és a csecsemőket?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert a legtöbb nőben él a vágy, hogy saját gyermeke legyen. Ezek a nők tudat alatt is azokat a férfiakat keresik, akik potenciális apák lehetnek majd.

19 vagyok, és már most tudom, hogy szeretnék majd legalább 2 gyermeket, nagyon családcentrikus vagyok. Nekem fontos, hogy a választottam is vágyjon gyermekre (nyilván nem most, de majd később) és szeresse is a gyerekeket.

Vannak olyan nők, akik nem szeretnének gyermeket, így alapból ez a téma nem is érdekli őket párválasztásnál.

Nyersen: Az alapvető női ösztönben ott van, hogy olyan hímet választ, aki megfelel az utódnemzéshez, majd az utódait védelmezi.

2013. ápr. 23. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én speciel olyan pasit keresek, aki nem akar majd utódokat nemzeni, belőlem valahogy kiveszett az anya-ösztön, ez van. 19 éves vagyok, sok minden változhat még, de a gyerekeket sosem szerettem, frászt kapok tőlük, attól meg szívinfarktust is, hogy fel kell őket nevelni. Tudom magamról, hogy nem lennék jó szűlő, nem úgy mint sokan mások, úgyhogy néhány ronda, depressziós, félrenevelt gyerektől megkímélem a már ezekkel ellepett Földet.
2014. okt. 26. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert ők szeretnének gyereket, és ha a pasi nem szeretne, hát akkor... felejtős.
2014. okt. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!