Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Ha pattanásos vagyok? 17/f
14/F vagyok
Anyukám csatározott velem, hogy menjünk bőrgyógyászhoz, és nagy nehezen rávett. A bőrgyógyász szétgyilkolta a fejem, azután felírt valami patikában kevert arcszeszt, meg valami barna trutymót, amit csakugyan patikában kevernek. Nagyon sokat hatott. Persze semmi nem tart örökké, egy idő múlva úgy érzem elmúlt a hatása. De ez nem az SZTK beli bőrgyógyász, magánorvos :)
Viszont nekem előnyömre van végre az idő, én ilyenkor sokkal frissebb vagyok, mint egyébknént, ami elég ritkaszámba megy, ezért az emberek (és a csajok is ;) kicsit jobban érdeklődnek irántam. Szeretem a hideg időt, mások nem nagyon, ez előnyömre válik. Te is keres magadban ilyeneket, amiket ki is tudsz aknázni, ne csak a rosszal törődj :)
nálam a fokhagyma és hagyma kúra vált be! ez nem vicc! komolyan. nagyon egészséges és vértisztitó, baktériumölő.
nekem nagyon bevált, nagyon patis voltam és most már szinte semmim sincs, bababőröm lett. érdemes kipróbálnod. hagyma után egyél petrezsellymet, az elveszi a jellegzetes szagát, de ha fanyalogsz tőle, vegyél fokhagymatabblettát, annak nincs szaga :)
"Nincs barátnőm, de tudnék kezdeményezni lányoknál, viszont látom, és nemcsak beképzelem, hogy undorodnak az arcomtól, mert nagyon durván pattanásos."
Valóban ennyire rossz lenne a helyzet?
Nos,régen nekem is nagyon pattanásos-ragyás volt,főleg a homlokom környékén..
A bőrgyógyászt továbbra is javaslom. :)
Nekem használt rá a fogkrém (ez nagyon kiszárítja a bőrt,ezért testápolóval ápolni kell),a fokhagyma (meglepően hamar használ,csak a szaga kellemetlen).
Aztán jött mindenféle arctisztító-lemosó-krém,stb. Nem használt egyik sem. Kipróbáltam a Fabulont és évek óta azt használom. Az én esetemben ez az 1 termék mulasztotta el teljesen a pattanásokat. Kozmetikus egy átmeneti-időszakos kezelést tud nyújtani,később a pattanások újra visszaköszönnek.A szauna az okosok szerint nagyon sokat segít. (ehhez nem tudok mit hozzáfűzni :D)
Áttérve arra a részre hogy mennyire zavarja ez a lányokat.Nem tehet arról senki sem hogy milyen bőrtípust örököl a családtagjaitól.Van aki tinikorban küzd a pattanással,van akinek hozzá sem kell nyúlnia a bőréhez,mégis baba arca van.Ettől nem kell senkinek sem undorodnia.Meg kell oldani a problémát és máris több önbizalma lesz az egyénnek.Te pedig emiatt ne érezd magad rosszul.Megoldódik majd ez a probléma is.Hogyha alapjáraton helyes arcod van és tudsz (mersz) kezdeményezni a csajoknál,akkor nehogymár a pattanások miatt vonulj el a csigaházba.
Esetleg küldhetsz képet privátban,hogyha szeretnél,mert kíváncsi vagyok hogy tényleg ennyire súlyos-e a helyzet.
És ne haragudj a regényért.. :dd
15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!