Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mihez kezdjek? Ha pattanásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? Ha pattanásos vagyok? 17/f

Figyelt kérdés
Nincs barátnőm, de tudnék kezdeményezni lányoknál, viszont látom, és nemcsak beképzelem, hogy undorodnak az arcomtól, mert nagyon durván pattanásos. Már dolgozunk rajta a bőrgyógyásszal, de az sok hónap mire meggyógyul. Főleg lányokat kérdeznék, hogy elsőre mennyit számít ez? És hogyan javíthatnék a helyzetemen?
2009. dec. 15. 21:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kevesebb hús, édesség, több zöldség.
2009. dec. 15. 22:05
 12/27 anonim ***** válasza:

Sotretet használtam én is (még most is heti 2 szem)

használt! sokszor megjegyezték milyen szép lett az arcom, kozmetikus segíthet, de sztem az csak felületesen isztítja meg, mármint oké, kinyomogatta, de aztán megin jön új...

ha a sotretet választod, akkor készülj fel h rohadtul szárítani fog, mármint a szád széle nagyon ki fog cserepesedni, reggelente a szemem is nagyon könnyezett, de megérte...

2009. dec. 15. 22:10
 13/27 anonim válasza:

Ha azon kívűl nincs veled probléma simán lehetnél a pasim:) lehet hogy sablon szöveg, de nem minden a külső. Jóó.azért ne legyen egy pasi nagyon csúnya, de a pattanás még nem hátrány:D

16/L

2009. dec. 15. 22:12
 14/27 A kérdező kommentje:
az utolso válaszoló jó kedvre derített :D.
2009. dec. 15. 22:15
 15/27 A kérdező kommentje:
sok lány gondolkozik így mint a 22:12-es?
2009. dec. 15. 22:16
 16/27 anonim ***** válasza:

Na figyelj jól és tanulj :P

Járj el kozmetikushoz havonta egyszer, leet , hogy "megkínoz" sőt .. de ha rendszeresen eljársz szép eredményeket érhetsz el!!

Ezek a termékek amiket tv-ben nyomnak (Garnier,Avon, Stb. ) azonnal felejtsd el mert "átverik" a bőrt , kőolaj alapú termékek, melyekkel ha rendszeresen kezeled magad a bőröd nem termeli azt a bizonyos anyagot amire szüksége van és mikor nem kened ezekkel a kenceficékkel az arcod akkor úgy érzed, hogy a bőröd állapota nem megfelelő, tehát újra bekened az anyaggal magad, tulajdonképp csapdába esel a krémmel stb. Az alkohol jó a pattanásra mert köztudottan vízelvonó hatású ami ugyan leszárítja pattanásokat de az arcbőrből is elvonja a vizet :S Tehát megoldás: Jó kozmetikus, aki helyes termékeket használ, sajnos ők is meg vannak vezetve és rossz termékekkel kezelnek (Jó termék pl.: Dr Baumann--> olvass utána ha érdekel)

Bocs h sokat írtam de sok sikert:) ha van kérdésed akko megpróbálok válaszolni rövidebben de most így sikerült:S:D

2009. dec. 15. 22:20
 17/27 anonim ***** válasza:
vannak fiúk, akiknek kifejezetten jól állnak az arcukon lévő pattansok. elképzelésem nincs miért, vagy hogyan, de a nem sima bőr is tud szép lenni. amúgymeg, szerintem marhára ne ásd el magad. nem tudom meddig tart ez a kezelés, de azt az időt pontosan ki tudod használni arra, h meggyőzöd a környezetedet arról, h te mekkora egy jóarc vagy.:D aztán ha észreveszik, h kezdenek elmúlni a pattanások, az tutira feltűnik majd mindenkinek és ebből majd arra következtetnek, hogy érdekel a dolog, törődsz magaddal, és a lányoknak ez még külön be is fog jönni, mert szeretik ha egy fiú igényes, akár csak én. amúgymeg ha valaki nem a világszépe, de jófej és van benne valami ami egy embert megfog, akkor annak az embernek a szemében bizony ő lesz a világ szépe.:) 16/L
2009. dec. 15. 22:21
 18/27 A kérdező kommentje:
Izgatottan olvasom a "hosszú" válaszokat is :).
2009. dec. 15. 22:30
 19/27 anonim ***** válasza:
szia vegyél zyneritet orvos irja ki 1500fz körul van és 1 2 hét napi használat után eltünteti a pattanásaidat utána csak heti 1 szer 2 szer kell használni 20/f
2009. dec. 15. 22:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Barátom is eléggé pattanásos, mióta ismerem ilyen, de nem zavar, mert nagyon rendes ember. :-) És még sok-sok jó tulajdonságát felsorolhatnám, de inkább nem teszem meg. :-D Szóval szerintem az egyéniségeddel így is elcsavarhatod a lányok fejét... de az nem jó, ha nem vagy magabiztos és határozott, mert szeretik a lányok a magabiztos határozott pasikat, akik nem félősek. :)
2009. dec. 15. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!