Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Ha pattanásos vagyok? 17/f
Sotretet használtam én is (még most is heti 2 szem)
használt! sokszor megjegyezték milyen szép lett az arcom, kozmetikus segíthet, de sztem az csak felületesen isztítja meg, mármint oké, kinyomogatta, de aztán megin jön új...
ha a sotretet választod, akkor készülj fel h rohadtul szárítani fog, mármint a szád széle nagyon ki fog cserepesedni, reggelente a szemem is nagyon könnyezett, de megérte...
Ha azon kívűl nincs veled probléma simán lehetnél a pasim:) lehet hogy sablon szöveg, de nem minden a külső. Jóó.azért ne legyen egy pasi nagyon csúnya, de a pattanás még nem hátrány:D
16/L
Na figyelj jól és tanulj :P
Járj el kozmetikushoz havonta egyszer, leet , hogy "megkínoz" sőt .. de ha rendszeresen eljársz szép eredményeket érhetsz el!!
Ezek a termékek amiket tv-ben nyomnak (Garnier,Avon, Stb. ) azonnal felejtsd el mert "átverik" a bőrt , kőolaj alapú termékek, melyekkel ha rendszeresen kezeled magad a bőröd nem termeli azt a bizonyos anyagot amire szüksége van és mikor nem kened ezekkel a kenceficékkel az arcod akkor úgy érzed, hogy a bőröd állapota nem megfelelő, tehát újra bekened az anyaggal magad, tulajdonképp csapdába esel a krémmel stb. Az alkohol jó a pattanásra mert köztudottan vízelvonó hatású ami ugyan leszárítja pattanásokat de az arcbőrből is elvonja a vizet :S Tehát megoldás: Jó kozmetikus, aki helyes termékeket használ, sajnos ők is meg vannak vezetve és rossz termékekkel kezelnek (Jó termék pl.: Dr Baumann--> olvass utána ha érdekel)
Bocs h sokat írtam de sok sikert:) ha van kérdésed akko megpróbálok válaszolni rövidebben de most így sikerült:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!