Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit szeretnétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány régen szerelmet vallottam neki,de nemet mondott mert volt barátja,de szakítófélben voltak.Most szakítottak,és én idáig ápolgatom a lelkét,mindent megteszek érte.Nemrég megkérdezte,hogy érzek e valamit iránta,amikor még nem szakítottak,csak sejtette.Én azt mondtam kissé részegen hogy semmit,csak barátságot(nem akartam hogy emiatt veszélybe kerüljön az eddigi dolog).DE mondta,hogy jó időben kerestem meg őt.Pont amikor nemsokra rá ők szakítottak.Most van esélyem.1 nap telt el a szakítása óta,ő még szomorú,de sokat beszélek vele,és mosolyog,és próbálom terelni a gondolatait.Mit szeretnétek ti csajok ebben a helyzetben,ha elmondanám,hogy mégiscsak szeretem,vagy várjak vele,maradjak vele,bókolgassak,és majd ha sokkal jobban lesz,akkor mondjam el?Csak attól is tartok,ha most nem mondom el,azt hiszi én csak barát vagyok,és akkor bepasizik előbb.Ezt nem akarom.2014. márc. 18. 13:07
1/15 anonim válasza:
Ez a tipikus "ha nincs ló, jó lesz a szamár is" esete.
2/15 anonim válasza:
Szerintem itt az idő, hogy elmond neki, mit érzel. Lehet kicsit korai lesz neki a szakítása után, viszont neked meg pont ideális az időzítés, még mielőtt tényleg megint barát leszel...
3/15 anonim válasza:
csak egy jót szeretne dugni,de előtte nyald ki mint a pisztácia fagyit,hogy még a mazsolák is felnyögnek..! ;))
4/15 anonim válasza:
Szerintem folytasd ezt az útvonalat amit eddig is tettél.Ha nagyon szerette a pasiát akkor nem lesz rajta túl olyan könnyen,de viszont ha nem voltak együtt sokáig akkor lehet nem voltak még úgy összenőve,hogy most ne tudnák elengedni a másikat és új kapcsolatot létesiteni.Ha ez így van akkor próbálkozz be nála.Én nem kérdezném meg csak úgy egy pasitol hogy érez e irántam valamit hátsó szándék nélkül.Ebbe van valami..Van esélyed.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív véleményeket!Ma is talizunk,de jön még egy pár barátja is.Facebookon hülyeség lenne ezt elmondani neki,igaz?
2014. márc. 18. 13:21
7/15 anonim válasza:
Csak kihasznál, pótléknak jó leszel neki. De aztán ne csodálkozz, ha később faképnél hagy és visszamegy az exéhez...
8/15 anonim válasza:
természetesen ezt személyesen kell elmondani.Ha tartasz attól,hogy mit reagál rá,akkor se félj, te megpróbáltad.Veszíteni valód nincsen.Maximum annyit mond,hogy maradjatok barátok ő nem érez irántad semmi olyat.
9/15 A kérdező kommentje:
Én is személyesen gondoltam.Csak alig bírom már kivárni,mikor mondhatom el.
2014. márc. 18. 13:27
10/15 anonim válasza:
Nyugi,eljön az ideje de ne várd mert lehet,hogy csalódni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!