Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt rengeteg lány társkeresőn?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, küldök képeket, ők is. Aztán küldök és írja, hogy köszi, de már nem nagyon lesz fent ezen az oldalon vagy csak néha lép fel délután, sok dolga van, majd beszélgetünk még, puszi. De mind ezt csinálja. Nem vagyok ronda ember, senki ne higgye. Én nem tudom már, hogy ott mit várnak. De még az utolsó szottyadt nők is furák ott, mintha más bolygóról jöttek volna. Állítom, ha élőben szólítja meg őket egy pasi, akkor zavarukban össze-vissza beszélnének. De mind ezt teszi.
2014. márc. 16. 11:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ebben amúgy az is benne van, hogy ha nem merem nyíltan lekoptatni az illetőt, akkor nem nézem értelmes embernek, aki képes elfogadni a nem-et úgy, ahogy van. És ez nagyon nagy hiba a nők részéről. Lényegében nem nézik felnőtt embernek a férfiakat, bár ahogy írtad, nagyon is kérdéses, hogy kit és mennyire lehet értelmes felnőttnek nézni.
2014. márc. 16. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!