Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt rengeteg lány társkeresőn?
Figyelt kérdés
Beszélgetünk, küldök képeket, ők is. Aztán küldök és írja, hogy köszi, de már nem nagyon lesz fent ezen az oldalon vagy csak néha lép fel délután, sok dolga van, majd beszélgetünk még, puszi. De mind ezt csinálja. Nem vagyok ronda ember, senki ne higgye. Én nem tudom már, hogy ott mit várnak. De még az utolsó szottyadt nők is furák ott, mintha más bolygóról jöttek volna. Állítom, ha élőben szólítja meg őket egy pasi, akkor zavarukban össze-vissza beszélnének. De mind ezt teszi.
De ha a Brad Pitt szint kell társkeresőn, akkor jó ha minden 1000. pasi bejön. Hát azért nekem szókimondó haverjaim voltak annó a fősulin, mindent kinyilvánítottak, ha akartak. De ők sem rondáztak le, pedig ők azok, aki keményen mindenkinek odamondták. Nem ez lehet a gond. Szerintem inkább az, hogy ez csak játék a nőknek ez a társkereső, a 90%-uknak legalábbis szerintem az, egyszer olvastam egy nőtől ezt: hogy a társkeresőzést önismereti tesztnek tekinti. De ebben az utolsó nőben még bízom, írta, hogy pussz és előtte elég sokat beszéltünk. Küldtem neki 4 képet, szerintem valamilyen szinte szimpatikus vagyok neki. Meg aztán tény az van, hogy 16 óránként lép fel általában az oldalra, legalábbis 3-4 nap tapasztalata ez, így jogos lehet, amit írt, hogy nem lesz megint 1 napig. Kiderül majd. Bízom benne, nekem nagyon tetszik.
2014. márc. 16. 11:52
12/21 anonim válasza:
"De ha a Brad Pitt szint kell társkeresőn, akkor jó ha minden 1000. pasi bejön."
Valóban nagyjából minden 1000. lehet az, aki rendszeresen kap választ a lányoktól.
2014. márc. 16. 11:57
13/21 A kérdező kommentje:
Én jó ha minden 15. levelemre kapok választ. Ezt még sikernek is fogom fel, mert sok ismerősöm 70 levélre is max 1 et kap.
2014. márc. 16. 12:00
14/21 anonim válasza:
Van egy nagyon nagy hátrányod. Az, hogy úgy próbálsz nőkkel ismerkedni, hogy őket hibáztatod a sikertelenségedért. Ez tudod, milyen hülyén veszi ki magát? Valószínűleg nem. Egy olyan nő, akivel érdemes ismerkedni, jóhiszemű, és a másiktól is elvárja ezt. Mért nem tudod a sok visszautasítást lerázni magadról? Biztos azért, mert az önbizalmadat rágja, és ez a legnagyobb baj. Mostantól kezdve tessék úgy hozzáállni a dologhoz, hogy mindegy, hány nő, mikor és miért koptat le, én akkor is tudom, hogy egy nagyszerű ember vagyok, akivel csak jól jár majd az, aki meg is akar velem ismerkedni.
Még egy utolsó dolog: Komolyan úgy gondolod, hogy jogosan haragszol bárkire is, ha visszautasít? Mert rohadtul nem, már bocs.
2014. márc. 16. 12:01
15/21 anonim válasza:
Nem is az a baj, ha rondának tartják, de legalább akkor annyit mondanának a kép után, hogy bocs, nem tetszel, nem ilyenre számítottam, vagy valami. Ez a nem leszek fent meg sok a dolgom ez csak ilyen gerinctelen lerázós duma.
2014. márc. 16. 12:10
16/21 A kérdező kommentje:
Nem haragszom én senkire, de ha elutasít, akkor indokoljon, bármi is az. Mondja, hogy külsőt nem tundná megszokni hosszabb távon, vagy a jellemem, viselkedésem, stílusom bármi. Mert ugye a fejlődéshez kell, hogy legközelebb kevesebb legyen a hibafaktor. De az olyan válaszok igenis a nők hibáztatásához fognak vezetni, ha azt mondja, túl rendes, kedves, aranyos vagy nekem, hogy meg sem érdemellek téged. Mert ez ködösítés, márpedig a modern nő zömében mismásol, ködösít. Nem te zavar az erőben, mert te itt nagyon szókimondó vagy, ami korrekt. Csak ugye 10 ből 8 lány ne ilyen és kifogásokat keres, így meg nehéz fejlődni. Ez olyan, ha kirúgnak munkahelyről indoklás nélkül (mert sok ilyen van) és legközelebb is ez lesz, akkor nem tudod miben kell változni.
2014. márc. 16. 12:11
17/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezek főként diplomás nők, legalábbis adatlap szerint. De egy őszinte válaszuk sincs. Volt egyszer egy ilyen felmérés, hogy a nők 90 valahány százaléka, nem is válaszol ha a pasi nem szimpi, vagy badarságokat mond, hogy meg ne sértse. Aztán volt alatta 20 pasis komment (facebook profillal) hogy egy okot azért jó lenne ha írnának. Nem is egy pasi oda is írja, hogy ha nem jön be, akkor annyit írjon a nő, hogy nem te vagy akit keresek és akkor nem kap már több üzenetet. Elhiszem, hogy vannak erőszakos pasik, akik a nemet nem bírják, de okos, intelligens pasik (ez azért a többségen látszik a képeken keresztül is) felfogják a nemet, ha megmondják az okot. Én is ílyen vagyok. Mégsem képesek a rendes indoklásra a nők, vagyis a legtöbb. Nem és kész, ennyi. Vagy inkább annyi, hogy nincs válasz.
2014. márc. 16. 12:15
18/21 anonim válasza:
Kérdező: Persze, ez így lenne korrekt, hogy nyíltan megmondja, miért ráz le. Szerintem sokszor attól félnek, hogy megbántják a másikat, de ez pont nem az a helyzet, mikor erre mindig tekintettel kellene lenni.
2014. márc. 16. 12:18
19/21 A kérdező kommentje:
Vad idegen embert meg lehet bántani, főleg ha csak neten láttad. Az más, itt jobb lenne a korrektség. Egy intelligens férfi igenis ért a nemből és max csak annyit kérdez vissza (én), hogy mi volt a gond, ha korrekt indokot mond, hogy ez meg az, akkor már nem írok neki, tiszteletben tartom. Akkor van nagyobb gond, hogy igenis a mai lányok nagyon nagy része a való életben is ilyen, nem őszinte. A szülők rossz nevelésben részesítették a legtöbbet (egyetemisták között még több az ilyen kicsit beképzelt, nem őszinte nő, ahogy tapasztaltam)és a barátnők is rossz példát mutatnak, meg a környezetük is ilyen. Aztán ugye a rendes pasi, aki választ akar kapni, az szívhatja meg. Persze, mint mondtam, a legtöbb pasi olyan, élőben is, hogy szemtelen, nagyszájú, ha nemet kap, akkor fenyegetőzik és ugye ez a legtöbb lányba beleivódik és neten is ezt a stílusát veszi elő. Pedig ott nem kellene, ott olyannak kellene lennie, mint te vagy zavar az erőben, szókimondónak, egyenesnek, de finoman fogalmazónak.
2014. márc. 16. 12:28
20/21 A kérdező kommentje:
Az pedig a másik dolog, amit észrevettem hogy ha leírod nekik, hogy csak egy választ kapj, bármilyet is, akkor meg gyengének tűnsz. Tehát rafináltak, mert így tudják is, hogy milyen vagy, ha szinte könyörögsz bármilyen válaszért, akkor puha pasinak néznek és máris tudnak indokolni, hogy miért nem. Érdekes ez. Maguktól nem írnak, mert kukába kerültél. De utána meg ha kell indok, akkor megmondják, hogy gyenge pasi vagy, nem vagy férfias, mert pitizel stb. Nem lehet őket kérdőre vonni sem. Tehát ez egy ördögi kör.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!