Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt rengeteg lány társkeresőn?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, küldök képeket, ők is. Aztán küldök és írja, hogy köszi, de már nem nagyon lesz fent ezen az oldalon vagy csak néha lép fel délután, sok dolga van, majd beszélgetünk még, puszi. De mind ezt csinálja. Nem vagyok ronda ember, senki ne higgye. Én nem tudom már, hogy ott mit várnak. De még az utolsó szottyadt nők is furák ott, mintha más bolygóról jöttek volna. Állítom, ha élőben szólítja meg őket egy pasi, akkor zavarukban össze-vissza beszélnének. De mind ezt teszi.
2014. márc. 16. 11:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
Velem is megcsinálták már ezt, ezért nem is veszem egyiket sem komolyan a neten. Egyiknek megmondtam, hogy oké, ha nem leszel fent ezentúl, akkor ne is legyél, menj a pcsába!
2014. márc. 16. 11:30
 2/21 A kérdező kommentje:

,,na szia! köszi a képeket nem hiszem hogy ma még fel tudok lépni.... holnap meg melozom,majd csak du.-leszek.Szép napot Neked! pussz! "

Na ez olyan, amit már kaptam (most kaptam), de nem tudom mire vélni. Olyan kétes, jövök majd fel de nem biztos, meg nincs az az érdeklődés kép után. Pedig tényleg nem vagyok egy ronda ember, ezt tudom. Bár lehet tényleg sok a dolga, majd kiderül.

2014. márc. 16. 11:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez van ha ronda vagy.
2014. márc. 16. 11:35
 4/21 A kérdező kommentje:
Csak az a szörnyű, hogy ezek hótt átlagos lányok, egyik sem néz ki jobban nőként, mint én férfiként. Az a másik szörnyű, hogy előtte 2-3-4 napokat átbeszélgetünk, utána jönnek ezek, zavarodottság ez már. Kezdem megutálni a társkeresőket, mindenhol ez megy, 5 ön jártam már és mindenhol ugyanolyanok a nők nagy része. Már most élőben fogok próbálkozni, remélem ott mások, ott nem menekülhetnek.
 5/21 anonim ***** válasza:

talán mert ott a tökéletes herceget keresik, amit sokan a való életben is.

Csakhogy nincs ilyen. Amikor rá jönnek, akkor meg el fecséreltek sok évet a semmire.

6/21 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem vagyok ronda. Soha senki sem rondázott még le.
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőseid, anyádék még jó, hogy nem rondáznak le...
2014. márc. 16. 11:41
 8/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell feltétlenül rondának lenned, társkeresőn a Brad Pitt szint a minimum, amit a lányok elvárnak.
2014. márc. 16. 11:44
 9/21 anonim ***** válasza:
nem nagyon szokták az emberek egymást lerondázni szemtől szemben. szerintem se kéne bevezetni ezt a jó szokást.
2014. márc. 16. 11:45
 10/21 anonim ***** válasza:
Könnyen el lehet dönteni, hogy ronda vagy-e vagy nem. Linkelj itt képet magadról, és majd eldöntjük. A másik dolog pedig az, hogy miért hiszi itt mindenki, hogy nem jössz be nekem = ronda vagy, hm? Attól, hogy valakinek nem tetszel, másnak még biztos fogsz. Nekem is volt már olyan, hogy egy olyan férfi, aki jobb, mint amilyen nő én vagyok, egyáltalán nem jött be nekem. Na és? Nem tetszhet mindenki mindenkinek. Ha pedig úgy gondolod, hogy tényleg nem ütöd meg a színvonalat, akkor próbálj megújulni egy kicsit. Nagyon kevés ténylegesen reménytelen eset van, hidd el!
2014. márc. 16. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!