Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kéne rávezetnem?

Figyelt kérdés
Egy fiúval randizgatunk egy ideje, eddig 4 találkozó volt és teljesen biztosra mondta hogy várja az ötödiket. Már volt csók, ölelés, viszont olyan zavaró hogy mikor megyünk egymás mellett nem ér hozzám, nem fogja meg a kezem :( Nem szeretnék tolakodni vagy ilyesmi, szeretném ha ő kezdeményezné! Hogyan vezethetném rá? Köszönöm a válaszokat :)

2014. márc. 14. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ez jó kérdés neki kéne kezdenie magátol de ha ennyire zavar kérdezd meg hogy megfoghatod-e a kezét
2014. márc. 14. 15:47
 2/5 baker2424 ***** válasza:
vagy szégyell téged az utcán vagy nem szereti 4 találkozó után eljátszani a nagy szerelmest
2014. márc. 14. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
az utcán ölelget, csókolódzunk....Csak ez maradt ki.
2014. márc. 14. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha már túl vagytok a csókon és össze is melegedtetek, akkor Én a helyedben simán szólnék, hogy milyen jól esne Neked, ha megfogná a kezedet! Tudok olyan Leányzót akit ez kifejezetten zavart amikor jártam Vele, szóval nem árt egy kis noszogatás!!! :)
2014. márc. 14. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Régen én kifejezetten utáltam, mikor a kezem akarta fogni séta közben. Akkor úgy éreztem, hogy csak dicsekedni akar velem mások elött, hogy kivel is van. De ezt kinőttem már. Na de azt még hozzá tenném, hogy akkor akivel voltam az nem is tetszett igazán csak valahogy összehabarodtunk.
2014. márc. 14. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!