Hogyan kéne rávezetnem? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátommal már együtt vagyunk egy ideje, és úgy gondoltam lassan ideje lenne egy szinttel feljebb lépni.Szóval nem szeretnék vele lefeküdni, mert még ő is meg én is szüzek vagyunk.És még egyikünknek se volt nagyon úgy kapcsolata mással.Tehát nem szeretnék úgy nagyon sokáig elmenni, de azért a csóknál legyen több.Fogalmam sincs hogy hogy célozzak rá, hogy azt akarom, úgy hogy ne értse félre, nehogy azt higgye, hogy le akarok vele feküdni.2011. ápr. 18. 16:00
2/9 A kérdező kommentje:
Jó, azt tudom.De hogyan célozzak rá hogy azt akarom?Mert olyan félénk, hogy magától nem próbálkozik be semmivel.Tehát mit csináljak?Hogyan kezdjek hozzá?
2011. ápr. 18. 16:13
3/9 anonim válasza:
Bátorítsd finoman, ha pedig úgy érzed, túl messzire ment, állítsd le finoman.
4/9 A kérdező kommentje:
és hogyan bátorítsam?
2011. ápr. 18. 16:20
5/9 anonim válasza:
Talán kérdezd meg tudja e mit takar az a szó hogy petting.
Ha igen, akkor gond letudva és magától beindul a dolog.
6/9 A kérdező kommentje:
de nem akarok így konkrétan rákérdezni.am meg biztos tudja, nem hülye...
2011. ápr. 18. 16:22
7/9 anonim válasza:
mond hogy simogassa meg vmidet XD (nem ruhán át) sztem nem hiszem hogy hazaküld
9/9 A kérdező kommentje:
16
2011. ápr. 20. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!