Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kéne írnom neki? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne írnom neki? 21/L

Figyelt kérdés
Múlt héten megismertem egy srácot. Megbeszéltük, hogy majd elmegyünk randizni. Azóta bejelölt facebookon, de nem beszéltünk. Szerintetek írjak neki, vagy várjam, hogy majd ő keres?
2014. febr. 23. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Várd meg..:)
2014. febr. 23. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Ha férfit akarsz, akkor várd meg, és ha nem ír akkor felejtsd el.

Ha puhapo:cst akarsz akkor írj rá te!

2014. febr. 23. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyit beszéltetek. Ha pár mondatot és kb semmit nem tudtok egymásról, akkor várj, amíg ír. Ha viszont elég sokat beszélgettetek, tudtok egymásról sok mindent, akkor írj. Mert annál szarabb nincs, amikor én is írok egy lánynak szinte minden nap, tök jól elbeszélgetünk, de ő sose ír. Ez nagy hülyeség, attól még nem gondolja senki, hogy rá akarsz hajtani, csak hogy legalább van benned egy kis szándék és érdekled
2014. febr. 23. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ír??? Mik vagytok ti írnokok? Mi van személyesen már beszari minden mai tini? Miért nem megy oda a srác a lányhoz és hódítja megy szemtől szembe? Ba$zni is facebbokon akartok majd vagy mi?
2014. febr. 23. 12:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor várok. Szerintem is a férfi dolga. Főleg, hogy alig ismerjük egymást, csak egyszer találkoztunk egy szórakozóhelyen.
2014. febr. 23. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de 21 éves vagy. Én 27 vagyok, de ha én lennék a srác helyében én csakis személyesen beszélnék veled, és az első randi előtt de lehet még utána sem (megy egyébként is minek) írogatnék neked facebookon! Annyira férfiatlan, és megalázó, manapság meg ez van? Én nem is értem, hogy lehetnék férfias ha nem vagyok ott, és nem éreztethetem a testi lelki kisugárzásomat és a férfiasságomat közvetlenül? Vagy én már öreg vagyok és régimódi, vagy mi? :D
2014. febr. 23. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os, változik a világ. Mivel mindenki itt lóg gépen, ezért egyre több dolog itt folyik mint pl az ismerkedés, kapcsolat fenntartása. De persze, ha elér valaki egy szintet, akkor egyre jobban szorul vissza a netes beszélgetés, de olcsóbb is, meg ha távolabb van az illető, akkor is jól lehet tartani a kapcsolatot
2014. febr. 23. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Rolad most pont a "Nem kellesz elegge" (2008) cimu film ugrott be. Nezd meg, szerintem jot fog tenni.
2014. febr. 23. 13:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Na végül is keresett a srác, tegnap elmentünk randizni és nagyon jó volt. :)
2014. febr. 25. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!