Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is írnom kéne neki néha? Vagy jó ez így, ha mindig ő?
Pár hete randizunk egy sráccal, eléggé jól megvagyunk, néha együtt is alszunk, ilyesmik, szóval kapcsolat felé tart a dolog már eléggé (szerinte is).
Viszont én nem szoktam neki csak úgy sms-t írni, vagy ráírni facebook-on stb... ez baj? Ő majdnem minden nap ír nekem sms-t, olyankor írkálunk egy darabig, na meg akármikor belépek facebook-ra pár percen belül mindig rám ír, de én valahogy "nem merek".
vagyis látom, hogyha akar valamit, akkor ő úgyis ír, szóval úgy gondolom, hogyha esetleg mégse, akkor biztos nem is akar beszélni velem.
21L
" néha együtt is alszunk, ilyesmik, szóval kapcsolat felé tart a dolog"
Érdekes szemléletmód. Ha valakivel qr az ember azzal már elég komolnyak KELLENE lennie a dolgoknak nem?
What a mess. Szóval együtt ALSZOTOK, de semmi rakció a csávó részéről?
Ez értelmetlen. Ha valakivel együtt ALSZOL és az ellenkező nembe tartozik (és nem rokon vagy főnök) akkor ott másnak is kellene történnie... Hacsak nem a Norbiról van szó :D Ő az egyetlen aki sokszor alszik csajokkal, de semmi.
Vagy Novák Laci? Az is impotens.
Nála aludtunk együtt párszor az albérletében, de ott volt a szobatársa is, most ott mégis mit csinálnánk?
De ne aggódj, nem impotens, ennyit azért éreztem.
nyugi írjál, nem harapja le a fejedet
ha zavarná a dolog, úgy is szólna,szóval csak bátran N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!