Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nekem kéne írnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nekem kéne írnom neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel szoktam beszélgetni facebookon, tudom, hogy szeretne tőlem valamit, eddig mindig ő írt rám, én neki soha. Aztán tegnap írta, miután nem beszéltünk egy napig, hogy jól elfelejtettem.. De én úgy vagyok vele, hogy ha komolyan gondolja, akkor úgyis keres, vagy elhív találkozni, nem? Vagy én vagyok régimódi, hogy nem tudok és nem is akarok azon a sz*ron ismerkedni?
2013. jan. 23. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Abban igazad van, hogy jobb élőben. Szerintem nem neked kellett volna, ha már járnátok és nem írnál, na az már nem jó.
2013. jan. 23. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Részben igazad van, viszont abban neki, hogy ha neked sem közömbös néha te is kezdeményezhetnéd a BESZÉLGETÉST. Nem kell neked elhívnod randira, de ha te is írsz neki néha nagy önbizalmat adhat egy fiúnak. Egy idő után az is benne lehet, hogy lemond rólad, te meg bánhatod.
2013. jan. 23. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan, a pasié a lépés ha komolyan gondolja veled.
2013. jan. 23. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
is-is. Ha szimpatikus neked írj rá te is, mert nagyobb önbizalma lesz. És nem neked kell randira hívni. De azért ha összejöttök te is hívd el ide-oda
2013. jan. 23. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy a pasi tegye meg az első lépést, ő hívjon el randizni stb. Ezzel én is így vagyok, bár sajnos előfordult, hogy a rózsaszín felhő miatt feladtam az elveimet és én léptem.. :S

Viszont nem tudok teljesen igazat adni neked. Az is oké, hogy nem facebookon szeretnék ismerkedni, ezzel is egyet értek. :) Viszont, ha már szoktatok chatelni, néha tényleg kezdeményezhetsz beszélgetést Te is, különben azt érezheti a fiú, hogy nem is érdekel, csak egy kicsit jópofizol, ha már rád írt. Ez pedig rossz, mert hosszútávon eltaszíthatod magadtól a fiút.

És ha már chateltek, tehetsz apró utalást, hogy szívesen találkoznál vele, vagy ilyesmi. A fiúknak is ugyanúgy szükségük van a pozitív visszajelzésekre, hogy lássák, nem hiába törik magukat. :)

17/L

2013. jan. 23. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha soha nem írsz neki,akkor azt hiheti,hogy sz@rsz a fejére és csak egy újabb jégkirálynő vagy.Aztán egy idő után megunja és úgy értelmezi az egészet,hogy esélytelen.
2013. jan. 23. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem néha jól esne neki ha te is érdeklődnél felé. bár igaz.. élőben jobb lenne de lehet csak félénk ..
2013. jan. 23. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem néha írj rá te.

ezzel még nem kezdeményeztél semmit csak annyit jelent hogy "hé, egy kicsit érdekelsz".

és akkor, ha nem teljesen reménytelen a gyerek, lépni fog és majd elhív valahová.

de igenis ki kell mutatni az érdeklődést a fiúk iránt.

régen is kimutatták, csak akkor nem volt ennyi lehetőség...

de pl. a hölgyek is a regényekben, direkt arra sétáltak, amerre megjelenhetett a pasi, áhítattal hallgatták, nézték...

szóval, valójában mindig a nő kezdeményez finom módszerekkel, csak úgy adja elő, mintha a pasi tenné :)

2013. jan. 23. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogyha mindig én kezdeményeznék egy lánnyal ő meg sosem, akkor arra kezdenék gondolni hogy talán nem is érdeklem. És csak azért beszél velem mert nem akar elküldeni a fenébe, és nem akar megsérteni. Talán még arra is gondolnék hogy talán állandóan csak zavarom!
2013. jan. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!