Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg nekem kéne írnom neki?
Az oké, hogy a pasi tegye meg az első lépést, ő hívjon el randizni stb. Ezzel én is így vagyok, bár sajnos előfordult, hogy a rózsaszín felhő miatt feladtam az elveimet és én léptem.. :S
Viszont nem tudok teljesen igazat adni neked. Az is oké, hogy nem facebookon szeretnék ismerkedni, ezzel is egyet értek. :) Viszont, ha már szoktatok chatelni, néha tényleg kezdeményezhetsz beszélgetést Te is, különben azt érezheti a fiú, hogy nem is érdekel, csak egy kicsit jópofizol, ha már rád írt. Ez pedig rossz, mert hosszútávon eltaszíthatod magadtól a fiút.
És ha már chateltek, tehetsz apró utalást, hogy szívesen találkoznál vele, vagy ilyesmi. A fiúknak is ugyanúgy szükségük van a pozitív visszajelzésekre, hogy lássák, nem hiába törik magukat. :)
17/L
szerintem néha írj rá te.
ezzel még nem kezdeményeztél semmit csak annyit jelent hogy "hé, egy kicsit érdekelsz".
és akkor, ha nem teljesen reménytelen a gyerek, lépni fog és majd elhív valahová.
de igenis ki kell mutatni az érdeklődést a fiúk iránt.
régen is kimutatták, csak akkor nem volt ennyi lehetőség...
de pl. a hölgyek is a regényekben, direkt arra sétáltak, amerre megjelenhetett a pasi, áhítattal hallgatták, nézték...
szóval, valójában mindig a nő kezdeményez finom módszerekkel, csak úgy adja elő, mintha a pasi tenné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!