Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha 13 évesen szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 13 évesen szeretnék már pasit?

Figyelt kérdés

szerintetek?(és nem kérek igent vagy nemet, kibontottabb válaszokat kérek^^)

×.×

2009. dec. 14. 18:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
minek kérdezed meg?erre van igényed csináld,majd a hibáidból tanulsz.és mégis ki mondja meg mit tégy.a te tested a te életed a te hülyeséged...én a hibáim miatt vagyok olyan érett amilyen.csak a saját hülyeségedböl tanulsz!
2009. dec. 14. 19:14
 12/29 anonim ***** válasza:
am nemértelek titeket .... MOsthamár valaki má pasit akar az má aztjelenti h leakar feküdni vele x_x most nemazé de a 12 éves unokatesomnak is van monduk cigány és má nemis szüz .... Vagy mégis igazatok van ? XD
2009. dec. 14. 19:19
 13/29 anonim ***** válasza:
62%

Tudod, mi a gáz??? Hogy ezt megkérdezed.

Mert addig gyerek vagy,és akkor nincs szükséged pasira.A veled korúakat meg nem pasinak hívják, hanem másik gyereknek.És ha hülyeségből és tudatlanságból két gyereknek gyereke lesz,az iszonyatosan gáz.

2009. dec. 14. 19:21
 14/29 anonim ***** válasza:
WTF?XCDXDXDXDXDXDXDváhhháááhháá
2009. dec. 14. 19:21
 15/29 anonim ***** válasza:
55%

18:57 (az első ilyen)

Kikérem magamnak az emot.Az emok is normálisak.

Am szerintem az ilyet nem lehet időben elkezdeni..Sosem lehetsz hozzá elég fiatal.

Én pl:fütyülök a szüleim véleményére mert ők is fütyültek az ővéikre és korábban elkezdték.Úgy hogy csapj a lovak közé és ne hagyd befolyásolni magad,sok sikert.Ha kell titokban talizz vele.

2009. dec. 14. 19:26
 16/29 anonim ***** válasza:
titokban,nah az a gáz....áhhh gyerekek...
2009. dec. 14. 19:27
 17/29 anonim ***** válasza:
tutokban XD titokban max a Robival taliztam a kocsmába ... Ez sztem egy kapcsiba tök gáz :S
2009. dec. 14. 19:29
 18/29 A kérdező kommentje:
19:21... ez most...mi...?:S
2009. dec. 14. 19:31
 19/29 anonim ***** válasza:
megszolalt dicsák XD jáj de árányos , óóó hogy rágjám meg a vesídet drágá jó testvérem ... XXDD csak vicc -.- nenézzetek le .... heloszia! 14 vok járunk ? :D
2009. dec. 14. 19:47
 20/29 anonim válasza:
Hogy lenne már gáz?! Én is 13 éves vagyok és teljesen bele vagyok esve egy srácba. 13 évesen még az anyukámnak is volt pasija. Az a gáz, ha nem pasizol.
2009. dec. 14. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!