Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomulás vagy feltűnő, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomulás vagy feltűnő, hogyha bejelölök iwiwen (17 évesen) egy 25-ös pasit, akit ismerek és bejön?

Figyelt kérdés
...és nap, mint nap találkozom vele a suliban, mivel, hogy a sulimban tanító (nem engem) egyik tanár(úr :P)!!!
2010. máj. 24. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 24. 15:57
 2/11 anonim válasza:
Igen.
2010. máj. 24. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 24. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. máj. 24. 16:09
 5/11 thegodswhip ***** válasza:
Nemigen.
2010. máj. 24. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. máj. 24. 16:12
 7/11 anonim ***** válasza:

te minek szánod?

mert ha csak egy tanárt jelölsz be, aki a sulidban tanít, az nem baj ismered.

az viszont gyanús, hogy te a tanárt le 25 éves pasizod, meg be is jön...

2010. máj. 24. 16:19
 8/11 A kérdező kommentje:

hát igen...tulajdonképpen teljesen jogos,amit a 16:19-es kérdezett: hát az van, hogy Ő egy tanár (25 éves ,,pasi") és nem tudja, hogy bejön nekem, de ha csak úgy bejelölöm (így nagy hirtelenjében), akkor ugye ezzel nem fogok semmit ,,sejtetni" vele???

sorry, ha nagyon hülye, vagy idétlen a kérdés...igazság szerint nem nagyon vagyok otthon pasiügyekben... :Đ

2010. máj. 24. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
nem fogja annak venni de te annak szánod. szerintem ez a szitu :D nekem is bevan jelölve pár tanárnő, nem azért mert bejöttek csak mer tanitottak és ismertem őket :D egy iwiwjelölés nem számit sehova... nem olyan mint mittomén, myviprandin, ha jelölsz valakit, az célzás arra hogy tetszik az illető, de iwiw nem erről szól :D gecc...
2010. máj. 24. 17:11
 10/11 A kérdező kommentje:
jól van :Đ ...mondtam, hogy analfabéta vagyok ilyen ügyekben, meg hülye is (=nincs tapasztalatom, hogy ki, miből, mit ért/vesz ki)...ezért nagyon köszi a választ!!! (a kedves káromkodás ellenére is :Đ :P)
2010. máj. 24. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!