Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális csajok hol bujkálnak?
Vagy csak egyszerüen nincsenek.
2014. márc. 12. 11:54
Honnan tudod megítélni, hogy melyik a normális? akiket látsz, honnan veszed, hogy nem normálisak?
2014. márc. 12. 11:55
Én normálisnak tartom magamat, rendesen tanulok, nem vagyok pláza cica stb. Általában koncerten lehet megtalálni vagy színházban, teázóban.
2014. márc. 12. 11:58
Színház, stb... diszkóban akarsz normális lányt találni? Vagy egy olyan összejövetelen, ahol mindenki iszik, és nem normális? Ott ne reméld. Általában barátnőinkkel vagyunk, intézzük a dolgainkat, pihenünk, kikapcsolódunk, jaaa, és házi munka...
2014. márc. 12. 12:00
Mit értesz normális alatt???
2014. márc. 12. 12:01
És a normális pasik hol találhatóak meg? Mert bulizó helyen azok sincsenek. Ki kéne nevezni egy helyet, ahol a normális randizni vágyó fiatalok lődöröghetnének. Azt hiszem külföldön egyszer láttam egy ilyen teret. Körbe volt padokkal és aki odaült,arról tudták, hogy társat keres.
2014. márc. 12. 12:06
"Normális" lányokkal csak akkor tudsz ismerkedni ha van valami közös tevékenység. Pl. diákmunka/rendes munka, jársz egy tanfolyamra és épp egy csoportban vagytok. Máskor nem lehet velük beszélgetni. Mert ha pl. az utcán csak annyit kérdezek h tudják-e hol van mondjuk egy buszmegálló, már összesz*rják magukat (és teljesen udvarias stílusban).
2014. márc. 12. 12:10
8/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szoktam diszkóba járni, utálom az ilyen közeget, inkább a beülős helyeket kedvelem. Koncertekre szoktam járni én is egyébként, ha tehetem, de eddig nem nyert.
Normális alatt azt értem, hogy kicsit komolyabban gondolkodik a fontos dolgokról, az értékrendje megegyezik az enyémmel, ami úgy látom szöges ellentéte a mostani divatnak sajnos. Persze tudom, hogy nem túl egyértelmű, de ezt most jobban nem bontanám ki.
A normális csajok a szekrénybe vannak bezárva. Ide zárják be őket a nem normális csajok mikor bulizni indulnak, azért hogy ne legyen ellenfelük.
Te meg ott ülsz egy karnyújtásnyira a megoldástól és nem tudsz róla. Nem kéne mást tenned mint kinyitni a szekrényt, kivenni a csajt, felfújni és már lenne is egy normális csajod.
2014. márc. 12. 12:11
Én akit ismerek normálist, mind foglalt.
De ezt így nem jelentem ki, hogy mindegyikük az.
2014. márc. 12. 12:15
Kapcsolódó kérdések: