Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves, szűz fiú vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves, szűz fiú vagyok, de meghívott egy csaj magukhoz ebédre, mi az amit ne csináljak? Miről beszéljek?

Figyelt kérdés
Még nem volt soha barátnőm, de ennek a csajnak mégis tetszem. Milyen témák jöhetnek szóba? mit válaszoljak? Miket érdemes kerülni?
2014. márc. 12. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát én a helyedben nyitásként leverném az apját vagy ha nincs akkor a muterját csak úgy hogy tudják hol a helyük. Aztán megfarkalnám a kutyájukat az is jó ha tudja hol a helye. Nagyjából ennyi.
2014. márc. 12. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Soha ne fingj egy férfi golyóira!

(ha érted az utalást király vagy:D)

2014. márc. 12. 13:29
 13/13 baker2424 ***** válasza:
47%
nézz barátom egy kis amerikai pitét az majd segit hogy jofelé szocializálodj etéren
2014. márc. 12. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!