Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Nem nézel ki jól, unalmas vagy, ilyenek.
3/10 A kérdező kommentje:
Háát nemtudo,erről lehet az exeimet kéne kérdezni! Egy menyasszony,és 1 élettárs után vagyok...ez kb 4 éve van!
2014. márc. 4. 21:57
5/10 anonim válasza:
Mert nem mondod meg, hogy mit is akarsz tőlük.
6/10 anonim válasza:
Túl kedves vagy. Légy tapló, bunkó és rohanni fognak utánad...
7/10 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Nemááá... nem tudok 1 csajjal szemben tapló lenni : /
2014. márc. 4. 21:59
8/10 anonim válasza:
Talán nem vagy elég egyértelmű csak mellettük lézengsz de nem nyitsz vagy túl későn nyögöd ki mit szeretnél, nem tudom.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit mesélek! Ismerkedtem (ez nagyon megy utcán,munkahelyen,bárhol)! Volt egy csaj,lefeküdtem vele,minden rendben volt,utána benyögte,hogy neki már udvarol valaki,és inkább csaj néha bújjunk össze,de maradjunk csak barátok! belementem,egy ideig.. elegem lett persze! Aztán nagyjából őt elfejeltettem,és jöttek a csajok,sokszor nem is én mentem oda hozzájuk,de minddel a legjobb barátságot tartom (nem minddel feküdtem le,leszögezem)! Olyan ha buliba vagyunk,akk szájonpuszilnak és ennyi,elvagyunk mint befőtt a nyárikonyhába :)
2014. márc. 4. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!