Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem egy lánynak, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem egy lánynak, viszont akkora szintkülönbség van köztünk az ő javára, hogy szinte biztos, hogy át akar verni. Hogy utasítsam vissza?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 07:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az önsajnáltató majmok minek írogatnak ide? "Jaj szeret egy szép lány, most mit tegyek?" Pff :DD

Hidd el, hogy ő találni fog mást helyetted, de te nem biztos hogy még egy ilyet. És mióta nézik le a szép lányok a kevésbé szépeket? Ja hogy előítélettel vagy tele.

Nekem sokszor mondták már azt, hogy nálam kisebb kategóriájú pasival kezdtem mindig, de nem érdekelt. Én a belső értéket kerestem mindig. Talán ő is. De aki ilyen mint Te...hát Apafej, jobban jár ha máshol keresgél szegény. ;) 

2014. márc. 12. 19:43
 22/27 A kérdező kommentje:
Találok magamnak jobbat is. Lehet, hogy szebbet nem, de olyat nem is akarok. Eleget csalódtam már az ilyenekben.
2014. márc. 13. 06:41
 23/27 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Elhívom valahova randizni, de hétszentség, hogy át akar vágni.
2014. márc. 13. 09:17
 24/27 anonim ***** válasza:

idősebb vagyok nálad, és már észrevettem: amit elvársz az élettől, az fog teljesülni. Ha azt várod, hogy átverjen, akkor a viselkedéseddel ki fogod provokálni, hogy otthagyjon, és akkor elmondhatod keserűen: Na ugye, én megmondtam!!! (de ez miért is lenne jó neked?)

sajnos nekem nemrég volt egy koppanásom részben amiatt, hogy nem is azt hallottam meg, amit az illető mondott, hanem azokat a negatív szólamokat, amiket már unos untig ismételgettem a fejemben. Csak több hónap után visszagondolva jöttem erre rá. Azóta nagyon óvatos vagyok ezzel, és elhatároztam, hogy mindenki megérdemel egy esélyt, hogy meghallgassam, egész pontosan mit is akar mondani, és mit akar tőlem.

Az emberi kommunikáció nagyon bonyolult, az érzelmek nagyon összetettek.

Ne kezdj bele negatív hozzáállással semmibe, mert az tuti, hogy akkor negatív lesz a végeredmény.

Ha nem tudsz pozitívan hozzáállni, állj hozzá legalább semlegesen: megnézem, mit akar ez a lány.

A válaszaidból kitűnik, hogy van egy megbántott, sértődékeny, a semmire is visszavágó modorod. Ezt próbáld meg nem alkalmazni, mikor a lánnyal beszélgetsz, mert én pl. egy türelmes ember vagyok, de a modorod miatt már én is úgy érzem, nehéz rád jól reagálni.

Legalább próbálj meg kedves lenni, ne riaszd el a lányt.

2014. márc. 13. 09:54
 25/27 A kérdező kommentje:

Két napig gondolkoztam, ő meg azalatt talált mást és lekoptatott. Tehát csak ennyire szeretett. Ha bármi jóra számítottam volna, akkor most csalódott lennék, de a pesszimistát ugyebár nem érheti kellemetlen meglepetés.

Viszont jó volna már egy barátnő, szóval nekiállok keresni egy hozzám illő lányt.

2014. márc. 13. 13:32
 26/27 anonim ***** válasza:
helyes, keressél egy másik lányt. sok sikert!
2014. márc. 13. 18:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Szép volt
2014. márc. 13. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!