Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy lánynak, viszont akkora szintkülönbség van köztünk az ő javára, hogy szinte biztos, hogy át akar verni. Hogy utasítsam vissza?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 07:28
11/27 A kérdező kommentje:
Ha a szépek lenézik a kevésbé szépeket, az rendben van, de fordítva már nem oké?
2014. márc. 11. 15:22
12/27 anonim válasza:
Figyelj, bocs, hogy ilyen szigorúan írtam neked, inkább fel akartalak rázni, hogy ne legyen annyira negatív a hozzáállásod.
De ezen úgyis csak te tudsz változtatni, és kizárólag akkor, ha akarsz.
Ezeket a lenézős játszmákat nem ismerem, nem vagyok már tizenéves. Ha neked a nem szép lányok tetszenek (bár egyébként fiatalon mindenki szép), akkor hajrá. A lényeg az, hogy boldog legyél, és másokat is igyekezz boldoggá tenni.
13/27 A kérdező kommentje:
Akkor hogy mondjam meg, hogy nincs rá szükségem? Ő nem az a fajta, aki hozzászokott a visszautasításokhoz.
2014. márc. 11. 16:31
14/27 anonim válasza:
de egyáltalán tett valami ajánlatot, vagy írt neked valamit? mert arra kéne akkor reagálni.
15/27 anonim válasza:
Gratulálok, más meg ölne ilyen lehetőségért.. Pff, tré egy világ ez.
16/27 A kérdező kommentje:
Lényegében szerelmet vallott, de csak annyit mondtam, hogy meglátjuk.
2014. márc. 11. 18:28
17/27 anonim válasza:
jaj szegény lányka.
mondd azt neki, hogy ő egy gyönyörűszép lány, és egy igazi kincs, de valahogy úgy érzed, hogy nem illetek egymáshoz.
18/27 A kérdező kommentje:
Egy nap alatt talál mást, én nem féltem.
2014. márc. 11. 19:42
19/27 anonim válasza:
hú te aztán jó kegyetlen vagy.
lehet, hogy talál mást, de ha beléd szerelmes, az nem múlik el egyhamar. azért legyél vele tényleg kedves. Örülj neki, és értékeld, hogy szeret valaki.
20/27 A kérdező kommentje:
Már ha tényleg szeret, mert ebben nem hiszek.
2014. márc. 11. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!