Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyertem egy nagyobb összeget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyertem egy nagyobb összeget, mire költsem?

Figyelt kérdés

Nyertem egy nagyobb összeget, és a csajozásra szeretném költeni, ruhákat venni, akár kocsit is, meg ilyenek, ötleteket és segítséget szeretnék kérni.

23/F

2014. márc. 9. 23:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk a felét tedd be a bankba, kösd le, hogy talán mikor nem ilyen fiatal és h.lye leszel, legyen pénzed megélni...tanulmányok, munka, saját vállalkozás? Vagy ilyen jól megy, hogy elképzelhetetlen, hogy majd rá fogsz szorulni vagy valamelyik családtagod valamikor?

A felét meg hogy örülj költsd el, egy-két ingyen piára a lányoknak, magadnak cuccokat.

2014. márc. 9. 23:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit deja vu-m van, valaki korábban, hasonlóan mint a te esetedben ezek után egy blogot vezetett pont erről.

[link]

"Négyesem volt a lottón, nyertem 1.6 millió forintot. Átlagos kinézetű, szórakoztató személyiség vagyok, egy megyeszékhelyen dolgozom és egyedül élek. Bár nem keresek túl jól, mégis megélek, viszont úgy döntöttem, hogy nyereményt nem lakásfelújításra, vagy kocsira költöm, hanem kipróbálom azt amit mindig is szerettem volna. Végigcsajozom a nyarat és blogolni fogok róla. Miért? Mert minden buliban azt látom, hogy a tőlem jóval rondább, véznább gennykócok körül, vannak a legszebb(, bár nem a legértelmesebb) nők, ha a gennykóc pénzes. A blog nem egy szexblog lesz, nem fogom olyan hazugságokkal ámítani a népet, hogy ha pénzed van, bármilyen nőt megkúrhatsz, szimplán a differenciát szeretném leírni az [átlagos kinézetű pasi] és az [átlagos kinézetű pasi, de sok pénzzel] típus között..."

2014. márc. 9. 23:35
 13/21 anonim ***** válasza:

Időrendben lapozzatok vissza a blog elejére.

Te is vezethetnél valami hasonlót, nyáron menjél fesztiválokra. :D

2014. márc. 9. 23:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Elvered az összeget pár év alatt, utána majd szopsz 40évig egy szar munkahelyen és bánkódsz miért nem fektetted be.
2014. márc. 9. 23:45
 15/21 anonim ***** válasza:

# 12:

Én konkrétan most elkezdtem ezt olvasni és remélem, hogy nem csak agyhalott hülye libákkal fog próbálkozni végig, mert úgy annyira nem vicces...

Egyébként köszi a blogot. :)

2014. márc. 9. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyél valahol egy jó cigánypecsenyét, egy üveg tokaji asszúval, a többiért pedig vásárolj OTP-t!
2014. márc. 9. 23:47
 17/21 A kérdező kommentje:

a blogot ismerem :D

jó, bevallom, egy részét félretettem a pénznek, de meggazdagodni (vagy elbukni) a saját képességeim alapján akarok, és nem nyereményből.

2014. márc. 9. 23:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Ech, kicsit ez a mentőcsónakos sztori. Isten küldi a mentőcsónakokat, szerencsétlen pasi meg megfullad, mert hogy őt majd Isten kimenti.

(Aki nem ismeri a viccet, járjon utána.)

Lehet, pont ez az összeg fog hiányozni, ha a saját képességeidből elindított vállalkozás befuccsol...

Szóval tedd csak félre nyugodt szívvel, és egy kisebb részt pancsolj csak el.

2014. márc. 9. 23:55
 19/21 anonim ***** válasza:
te nyerted a 6 ost meg?:D
2014. márc. 10. 00:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Örömlányok, kokain..
2014. márc. 10. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!