A google adsense keresetből mire csípnek le minden hónapban kisebb nagyobb összeget?
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja használom az adsense-t és az a tapasztalat, hogy egy re több az olyan része a keresetemnek amit nem fizetnek ki. Első hónapban a havi kereset (amit az adsense teljesítményjelentésben mutat adott havi kimutatást) 90%-át számlázta ki, következőben 87%.....a legutóbbiban 83%-át. Ez mitől van? Először a pénznemek közti átváltásra gondoltam de ennyit az nem vesz el. Ha van ötlet írjátok meg.2014. márc. 2. 18:09
1/3 anonim válasza:
Hát nekem is csak ötlet: semmilyen letiltási gond, mástól származüó tartalmad nem volt? Egy kóbor zenécske sem?
Amúgy nekem is vannak gondjaim, csak én még kezdem az egészet, és a becsült bevételszámlálóm nem nagoyn mozog....ez a rendszer talán szándékosan, de túl van bonyolítva sajnos:(
Sok magyar panaszkodik, hogy ki se fizetik őket
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted hogy mástól származó tartalom? Ha lenne is ilyen, ennek mi köze ahhoz hogy keresek x összeget és nem annyit fizet ki hanem x-mondjuk 13%?
2014. márc. 7. 06:24
3/3 anonim válasza:
A hónap végén pontosítja az összegeket. Ha sok az érvénytelen kattintás, akkor levon. Nekem hozzáadni szokott néhány ezer forintot valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!