Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavarna ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna ha egy lánynak pelenkát kellene hordania?

Figyelt kérdés
Vizelettartási gondjaim vannak, emiatt pelenkát hordok. Ha egy lányról kiderülne ez aki amúgy szimpi, szerintetek ez nagyon taszító lenne számotokra?
2014. márc. 7. 18:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Találtam egy oldalt, amin végeznek inkontinencia elleni műtéteket, és az ár 150 és 250 ezer között van, de inkább privátban írom meg a címet, mert magánklinika, és gondolom reklámnak minősülne.
2014. márc. 9. 13:54
 32/37 anonim ***** válasza:
31-es vagyok. Nem is magán, Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika
2014. márc. 9. 14:00
 33/37 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, ha pelenkát hord az, akit szívből szeretek! Nem tehetsz róla, ez egy betegség, attól még ugyanolyan nő vagy mint bármelyik! Hidd el, így is meg fogod találni szerető párodat!
2014. márc. 10. 10:44
 34/37 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna egyáltalán, szerintem ez is hozzá tartozik valakihez mint az, hogy az illető szemüveges. sok ignoráns ember van aki csak azt tudja elfogadni ami a társadalom szerint átlagos, mindennapi. szerintem ezzel nincsen gond. szóval engem cseppet se zavarna ha pelenkás barátnőm lenne még akkor se ha a legelején mondaná el mert akkor legalább azt látom rajta, hogy ilyen intimebb dolgokat elmer mondani nekem tehát megbízik bennem. és szerintem a mai világban a bizalom fontos.
2014. máj. 2. 13:53
 35/37 Róka3 válasza:

ÜDV

Engem nem zavar, keresek is ilyen hölgyet

2014. nov. 15. 06:45
 36/37 anonim ***** válasza:
Ha budapesti és hatvan év körüli akkor nem! Legalább lenne valaki akivel sétálhatnék néha.
2019. aug. 28. 07:48
 37/37 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, sőt izgatna is.. 27/F
szept. 26. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!