Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha egy lánynak pelenkát kellene hordania?
Figyelt kérdés
Vizelettartási gondjaim vannak, emiatt pelenkát hordok. Ha egy lányról kiderülne ez aki amúgy szimpi, szerintetek ez nagyon taszító lenne számotokra?2014. márc. 7. 18:04
11/37 anonim válasza:
bocs, ha indiszkrét, de mitől van?
és nem kezelhető?
12/37 A kérdező kommentje:
szervi probléma. Majd lesz műtétem ha pénzem is :)).
2014. márc. 7. 18:20
13/37 anonim válasza:
Semmi baj, én pedig befosni szoktam úgy, hogy nem érzem. Szép pár lennénk! :)
14/37 anonim válasza:
Hát, végülis a lányok szinte mindig pelenka szerűséget hordanak, amikor tampont használnak, vagy betétet. Ez egy következő fok...
Gondolom nem az ismerkedés első napján mondanád el ezt a kiszemelt fiúnak. :) Egyébként engem nem mondom, hogy picit nem zavarna, de ha egyébként minden oké, akkor nem foglalkoznék vele.
15/37 anonim válasza:
pénz kell a műtéthez? TB-re nem csinálják meg?
16/37 A kérdező kommentje:
sajnos elvileg nem :(
2014. márc. 7. 18:39
17/37 anonim válasza:
Kérdező, mennyibe kerül egy ilyen műtét?
18/37 A kérdező kommentje:
700ezer :S
2014. márc. 7. 18:51
19/37 anonim válasza:
és ha adtok pénzt a dokinak, hogy csinálja meg?
nem kötözködni akarok, de vizelettartási gond megoldására szóló műtétnek elvileg bele kéne férni a tb-által fizetett ellátásba
hány éves vagy?
20/37 A kérdező kommentje:
az a gond hogy tb szerint pelenkát kell hordanom, arra jár. De így.. ez csak magán úton lehet
2014. márc. 7. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!