Ha az embernek problémái vannak, akkor miért kell rögtön skatulyába sorolni? Ha pelenkát kell hordania, mert muszáj, akkor miért kell rögtön egy kalap alá venni azokkal, akik ezt szeretik hordani és kedvtelésből teszik.
Kedves Előttem válaszoló!
Tévedésben vagy! Az életben nem az a fontos, hogy ezt az ember kikürtölje, hiszen például itt se tudja senki, hogy milyen név és válaszadás voltaképpen kit is takar... Bennem az kellt visszataszítást, hogy azokat az embereket, akik ezt muszályból hordják (és ettől még egyáltalán nem kevesebbek)
ad1: úgyanúgy perverznek tekintik, mint azokat, akik ezt kedvtelésből hordják és mindenféle izléstelen képpel telepakolják a netet magukról és másokról.
ad2: úgyanúgy fogyatékosnak, leépültnek tekintik, mint amilyeneket az általános szemlélet elfogad...
Én se nem érzem magam perverznek, se nem érzem magam fogyatékosnak emaitt, s mivel egy orvos félre kezelésének köszönhettem, ha érzéseim is vannak, akkor is: Na! Rá haragszom érte!
Az a baj, hogy amikor például egy Balázs Show-t hallgatunk, akkor amikor ebben a témában kutakodtak, akkor is a perverz szó lett kiemelve, úgyanúgy mint a diploma szó mellé az okos, vagy a 8 általános mellé a lusta és buta szavak. Pedig ezek az általánosítások egyáltalán nem igazak. Nekem is két diplomám van mégsem érzem magam okosnak, de Hofinak csak 8 általánosa volt mégis azt mondhatjuk, hogy elég okos, értelmes, tiszteletre méltó NAGY ember volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!