Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, mennyire gondolja komolyan velem?

Figyelt kérdés

Facebookon csetelünk már hónapok óta, szinte minden nap rám ír, mindig jókat beszélgetünk. Egy hete végre találkoztunk személyesen, és az még jobb volt. :D Megbeszéltük, hogy szimpik voltunk egymásnak, és közeleg a következő találkozónk. Én komoly kapcsolatra vágyom, de nem tudom, Ő hogy van vele, mert úgy jött le, hogy nem volt sok kapcsolata, inkább csak ilyen pár naposak. Azt valószínűleg tudja, hogy engem nem fog ágyba vinni pár nap alatt, mert nem olyan vagyok. De találkozni akar :) ha elcsattan az első csók (elég valószínű), nagyon fogok örülni, de nem tudom, mennyire szabad beleélnem magam, mert ha nem gondolná komolyan velem, akkor inkább bele se kezdjünk. Honnan tudhatnám, hogy mennyire vesz komolyan? Vagy hogy puhatolózhatom ki?

20/N

2014. márc. 4. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk,nem tudhatod,nem vagyunk jövőbelátók.
2014. márc. 4. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Semennyire, majd ha belesuttogja a füledbe, hogy nem tud nélküled élni, és most azonnal azt akarja, hogy költözz össze vele, és éljetek együtt, na majd akkor lehet komoly kapcsolat indulásának nevezni bármit is. addig csak laza időtöltés, mindkét részről, minden felelősség nélkül..
2014. márc. 4. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Alakulóban vagytok, az a baj, hogy nem kezdte még el szervezni az aranylakodalmatokat?
2014. márc. 4. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!