Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen srácoknál honnan tudhatom, hogy komolyan gondolja-e?
Sose vonzottak az ilyen nagyon népszerű srácok, akikért mindenki odavan, erre tessék, most egy ilyen srác tetszik...
Tipikusan olyan, hogy szerintem a személyiségével bárkit levesz a lábáról (külsőre nem éppen egy izmos srác, inkább csak normális testalkatú, és eléggé jóképű), és ezzel gondolom tisztában is van. Ennek ellenére nincsenek kalandjai, olyan lányt enged közel magához, akivel tényleg járni is akar (legalábbis eddig így volt, gondolom még most is)
Biztos csak egy hülye kis csajnak gondol, akit milyen könnyű volt meghódítani(bár még semmi nem volt köztünk)...
De mit csináljak, inkább úgy kéne viselkednem, mintha nem lenne nyert ügye? Csak igazából nem szeretek így játszadozni, ha valaki tetszik, azt nem akarom leplezni. Kéne?
Egyébként folyton keres és már nagyon sok programot szervezett, amire együtt megyünk, egyébként is voltunk már ketten is itt-ott. Tudom, hogy tetszem neki és azt is, hogy szeret velem lenni, de ez így önmagában elég?
na igen már az is baj ha valaki jóképű :)
akkor meg azért nem hisznek neki mert h "csak kihasználna"
Ha meg ronda akkor meg azért nem,.
Ne félj, szerintem ez elég, és ha nem kellenél neki csak szexre akkor azért egy ilyen pasi nem tököl hetekig. Hanem lelép.
Szóval elég!
2.
Azt gyakorlatilag minden emberre el lehetne mondani.
Mert képes mejátszani magát h így meg úgy szereti és bújik hozzá meg nyalja falja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!