Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gondolja komolyan?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen 2 hétig jártam egy sráccal, de szakítottam vele mert túl rámenős volt. Azóta is írogat nekem szóval még mindig kellek neki, ezt mondta is. Ezek után kétszer találkoztunk és tulajdonképpen nem nyomult, meg mondta h lassíthatnánk a tempón ismerkedés terén. Mellesleg ő olyan, aki elég gyakran(kb. hetente) váltogatja a barátnőit. Szóval szerintetek mennyire komolyan gondolja velem? Én is csak egy alkalom lennék neki?2012. aug. 12. 03:13
1/9 anonim válasza:
Ha tényleg hetente váltogat akkor valószínûleg igen te is csak egy alkalom lennél neki.
2/9 anonim válasza:
Ezt te érzed..
Mi nem ismerjük a kollégát..Bár ha játszadozik a nőkkel, szerencséje,hogy nem ismerem...Mert már buszon is vertem be mások arcát,mert egy kicsit nyomulós volt,a csaj meg nem akarta..
Szóval ha igen,ha te is akarod..Akkor lassíthatnátok..
18/F
3/9 anonim válasza:
utolsó. isten ne adja hogy egyszer velem kerülj egy buszra..ha belepofázol az én ügyembe én darabokra téplek. és hidd el hogy te leszel a gyengébb.
4/9 anonim válasza:
Ez még akár jól is elsülhet, de kicsi a valószínűsége. Ha szimpatikus a csávó, akkor vágj bele, de azért fenntartásokkal, nehogy nagyon pofára essél.
5/9 anonim válasza:
"de szakítottam vele mert túl rámenős volt"
Tehát meg akart dugni?
6/9 A kérdező kommentje:
ja, igencsak hamar...
2012. aug. 12. 05:39
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat is (:
2012. aug. 12. 05:45
8/9 anonim válasza:
Halottam olyat, hogy vannak olyan pasik akiknek skalpok kellenek, minden csajt megakarnak dugni, azt is aki elutasítja őket. Vszínűleg ez egy taktikája, hogy célba érjen nálad is. Ha meg vtál neki, úgy le fog sz@rni, mint a galamb a postást.
9/9 anonim válasza:
Ez esetben itt van a válaszodra a kérdés:
"Én is csak egy alkalom lennék neki?"
Enyhén szólva.Jól tetted hogy nem adtad be neki a derekad.Rázd le a fenébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!