Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ritka, mint a fehér holló az olyan 32 feletti nő (szinglikre vonatkozik a kérdés), aki még nem vált el, ne lett volna kapcsolata? Ellenben rengeteg 30 feletti férfi még nővel sem volt. Nőkre óriási igény van és ezzel rettenet mód visszaélnek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 20:00
11/16 A kérdező kommentje:
Mo-on itthon (tehát nem a külföldön dolgozó magyarok között), azért jó ha minden 20.-30. férfi tudja felmutatni a nettó 300 feletti bért és saját (nem banki) lakást. 20on, 30 as pasik között meg még rosszabb a helyzet.
2014. márc. 2. 08:48
12/16 anonim válasza:
Magyarországon azért nem ennyire nagyok a 'követelmények', meg a magasabb adók miatt kb. 200 ezer nettóra jön ki itt helyi viszonylatban az előbb említett szám. A válaszom Kínára vonatkozott, múltkor olvastam, és megdöbbentett.
13/16 A kérdező kommentje:
Én 144 nettót keresek. Átlagbér, ha pedig azt veszem, hogy itt rengetegen vidéken 100 vagy az alatt kapnak, akkor még egy szavam sem lehet. Igaz nincs is párom. De nem hiszem, hogy a bérem az oka.
2014. márc. 2. 10:42
14/16 anonim válasza:
A béreden kívül még számít h h nézel ki hiába mondják egyesek h a belső jobban számít, a külső nem ez nem igaz.
Ha az lenne akkor egy 110 KG-s haveromnak is lenne nője de nincs.
Mindenki azt mondja h ne haragudj de nem szeretem a macis pasikat. Ezen kívül fontos még a kisugárzás és az h hol élsz. Ha te pl Borsodi v v Szabolcsi akkor én már bocs de nem fűznék hozzá sok reményt h lesz nőd.
15/16 anonim válasza:
"Ha te pl Borsodi v v Szabolcsi akkor én már bocs de nem fűznék hozzá sok reményt h lesz nőd." Ezt meg tudod/tudjátok magyarázni részletesebben?
Szerintem Kérdező ekkora jövedelemnek tényleg elégnek kellene lennie, ha valaki kevesli, nem kell foglalkozni vele, keressen többet a lány akkor :).
16/16 anonim válasza:
Minél szegényebb régióból származik a luvnya, annál jobban fókuszál a bankszámlakivonatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!