Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kiakadva a lányok, ha megbámulom a mellüket, ha kivágott felsőben vannak? Nem azért teszik ki, hogy nézegethessem?
Na most ez miért ilyen felsőt vett fől? Hogy bámulhassák a cickó-mickókat!
Vannak hasonló mellmérettel rendelkező nő ismerőseim, és egy kettő ki volt akadva, mert miközben beszéltem vele 1 pillanatra lenéztem.
Egy-kettő már le perverzezett! De most mé?
Minek vesznek fel ilyen felsőt, ha zavarja őket, ha megpillantja a férfiember? Ha már megfogni nem lehet, legalább nézni csak-csak!
Nincs igazam?
Mert ez attól függ ki nézi meg,ha jóképű gyerek nézi meg,neki lehet,sőt neki még többet is megengedne.
Ha nem tetszel neki,és nézed akkor meg bunkó,perverz vagy.
ez jó kérdés.
én nő vagyok,de ezt én sem értem.
ha nem akarom hogy bamuljanak,nem rakom ki a kirakatba se a cicit,se a popsit. Ennyi.
Én nő vagyok, de ezen a képen nem tudtam máshová nézni, pedig nem vagyok leszbikus...
A kérdésre válaszolva pedig legyezgetik az egójukat, természetesen tetszik nekik, hogy a férfiak bámulják őket, viszont félnek, túl könnyűvérűnek tartanák őket, ha kiderülne, hogy direkt csinálják, ezért játszani kell a kisasszonyt, meg a nehezen megkaphatót ;)tudjátok ti
Én nem szoktam csinálni a kis A-s mellemmel, nem saját tapasztalatból írok, mielőtt letámadnátok :D
Engem nem zavar, ha nézik, viszont ha CSAK azzal foglalkoznak, az kifejezetten idegesít, az olyat jobb is elküldeni a fenébe. Ha valaki akar tőlem valamit, akkor mindent akarjon, ami hozzám tartozik (lelket is), és persze ennek a cici is része. Szerencse, hogy a barátom ilyen. :)
Jah, és az 55%-os nagyon büntet...:'DDD Besírtam, hogy mennyire nem vágja a poént.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!