Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas amit csináltam?
Figyelt kérdés
Randiztam egy férfival, jól éreztük magunkat, ő mondta a második talit is. De utána eltűnt. Megírtam neki, hogy ez így nem korrekt dolog, utána meg ő hogy túl aggódó vagyok, ezért neki ez nem fog menni. Utána kérdeztem, azt mire írta, meg bocsánatot kértem tőle a semmiért. Eltűnt egy teljes egész napra, utána jelentkezett, meg hogy működni fog ez. De közben másik nőnek a képeit likeolja. Nem értem az egészet.2014. febr. 25. 14:20
11/15 anonim válasza:
Meg ne sertodj de 2randi utan ne varj sokat. Ne legy olyan ragaszkodo ugymond. Nem minden pasinak jon am be ha a csaj surun irogat h mizu? mit csinalsz?stb...
12/15 A kérdező kommentje:
Nem írkáltam folyamatosan, sőt... De nem is írtam azt, hogy folyamatosan, azt már ti raktátok hozzá. De lenyugodhat mindenki a pics.ába, nem érdekel többé egy ilyen alak.
2014. febr. 25. 15:55
13/15 anonim válasza:
nem fogyatékos idiótákkal kellene randizni. Keress másikat, ezt meg hagyd meg a hozzá való nőknek.
14/15 anonim válasza:
Nem az h hagyd a francba...de te nem erzed tulzasnak ezt a "leosztottam" dolgot 1-2randi utan? Te nem erzed ugy h ez tulzas volt? Ez a szamonkeres/elszamoltatas?
Egyebkent meg erdemes lenne azon gondolkodni h ha ennyi idegennek egybehangzo velemenye v h akkor nem a pasival van baj hanem veled. Szoval inkabb te menj el az emlitett "p" betus helyre ha nem birod a negativ kritikat. Es ha nem vagy felkeszulve masok ellentmondasos velemenyere akkor ne kerdezgess
15/15 anonim válasza:
Ha felteszel egy kérdést, vagy azt is írd hozzá, hogy csak azok írjanak, akik egyetértenek veled, vagy fogadd el azokat a válaszokat is, amik nem egyeznek a te véleményeddel. Ha bunkó vagy a válaszolókkal, azzal neked semmivel nem lesz jobb és nem lesz jobban igazad sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!