Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai ha egy pasinak megengedem, hogy harmadik alkalomkor megcsokoljon, simogasson?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 10:51
1/13 anonim válasza:
Mi az hogy megengeded? Te úgy gondolod, hogy ezzel szívességet teszel? Ha te nem akarod, csak megengeded neki, akkor felejtsd el az a kapcsolatot. Ha tényleg szeretnéd, akkor már te kívánnád az első alkalommal.
2/13 anonim válasza:
Mihez képest korai? 20 randihoz képest biztos, ha meg azokból indulunk ki akik egy buli alkalmával képesek elég sok emberrel csókolózni, azokhoz képest meg már le vagy maradva.
3/13 anonim válasza:
Ez nem megengedés kérdése. Ha kívánod, meg tetszik neked, akkor csókolóztok. Egyébként 3. randi az már elég későn van. Az elsőn már illik csókolózni szerintem.
4/13 anonim válasza:
Mert talán áldozatot teszel? Neked nem jó? Miért szeretik a nők magukat áldozatnak föltüntetni?
5/13 anonim válasza:
Ha 14 év alatti vagy ne engedd meg. Inkább sétáljatok beszélgessetek.
Ha meg idősebb vagy, akkor az előző válaszok.
6/13 anonim válasza:
Szerintem ez tök mindegy hogy mennyi idős! Meg hogy miota ismered hogy mennyi a korkülönbség és hogy hol simogat. Amugy szerintem nem korai.
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem csak a kor számít hannem a belső is de a kor is. Szerintem engedd!!
8/13 anonim válasza:
nem korai. szerintem pont jó, vagy esetleg egy kicsit megkésett, de az nem baj
mondjuk attól függ, h hol és hogy értve simogatni.....
9/13 anonim válasza:
Én már első randin megengedem, sőt ha egy pasi nem csókol meg az első randin, már csalódott vagyok :S :D (viszont én nem akarom lekapni, mert az úgy már korai lenne, és nem minden pasi szereti) Szal egyáltalán nem korai, és "azt mondják", h a 3. randin az ideális, elsőn-másodikon még ne engedjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!