Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el randin hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el randin hogy megcsókoljon?

Figyelt kérdés
15lány vagyok és először fogok találkozni egy fiúval. szeretném hogy összejöjjünk, első vagy második randin. 15éves és kezdőnek tűnik, én is az vagyok. frissek vagyunk:D na hogy érjem el hogy bejöjjek neki és meg is csókoljon? vagy én is kezdeményezhetek?
2010. szept. 12. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:

látni fogod szerintem a 2. alalomnál, hogy Ő is akarja.

kisérjen egyszer haza és majd ott, vagy menjetek egy parkba..

ha a hely megfelelő ott lesz az alkalom.

no para, csak lazán, hagyd magad minden jön magátol.

2010. szept. 12. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Mikor éppen elég közel kerültök egymáshoz, akkor csukd be a szemed és kezdj el közeledni a szájához. Hidd el, meg fog csókolni, csak te is merj kezdeményezni. ^^
2010. szept. 12. 11:11
 3/8 A kérdező kommentje:

és ha fél megcsókolni mert nem tudja hogy bejön nekem?:S én nem merek kezdeményezni pont ugyanezért :S

tudom,tudom adjak neki jeleket hogy tetszik nézzek a szemébe aztán a szájára de annyira izgulok, csak erre várok na majd meglátjuk.. ha elhív második randira és még nem volt semmi az elsőn, akkor a másodikon valószínű, ugye?

2010. szept. 12. 11:12
 4/8 anonim válasza:

Hát ha már randizol vele,akkor csak tudja hogy bejön neked..mert anélkül miért találkoznál vele.

Szerintem a jelek jó ötlet.

Majd számolj be róla,hogy mi volt,oké??:D Drukkolok^^

2010. szept. 12. 11:25
 5/8 anonim válasza:
szia szerintem csinj olyat h pl mellette van mondjuk az innivalód is odanyúlsz érte de kb ugy h közbe a szemébe nézel szépen lassan szerintem érteni fogja a célzást:) egy próbát megér nem?
2010. szept. 12. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
ha elhiv másodikra nagy esély van rá, igen:)
2010. szept. 12. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyenjogúság van, nem? Ezért harcoltatok!

A második randi végén, búcsúzáskor már megpróbálhatod megcsókolni, ha addig jól alakulnak a dolgok.

2010. szept. 12. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat!! majd kipróbálom őket:)jaj remélem jól fog sikerülni:D!
2010. szept. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!