Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el? Neten vagy élőben?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, de most egy hétig ne fogunk találkozni. Utolsó nap is együtt jöttünk haza felé és megakartam kérdezni eljönne e velem valahova... de hát inamba szállt akkor a bátorságom így nem tettem meg. Most viszont rájöttem, hogy jó nagy barom voltam.
A kérdés az volna, hogy kérdezzem meg most a neten, vagy várjam ki ezt a hetet és majd személyesen?
2014. febr. 22. 16:27
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen élőben. Élőben. Élőben, ha törik, ha szakad! Érted?
2/4 anonim válasza:
Élőben, pls. légyszi ne a neten.
3/4 Ahol megállt az idő válasza:
Élőben. Ezt ő is értékelné.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Megértve ;) Köszi, a gyors reakciót.
2014. febr. 22. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!