Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben vagy MSN-en hívjam el inkább a lányt?
Tetszik egy lány, és hamarosan szeretném randizni hívni. A hétköznapokon szinte minden nap látjuk egymást, bár élőben nem sokat beszélünk, emellett esténként viszonylag sokat MSN-ezünk.
Nem vagyok benne biztos, hogy ő hogy érez irántam, egyáltalán, hogy tetszem-e neki.
Hogy lenne jobb elhívni valahová, mondjuk moziba? Élőben, személyesen, vagy pedig MSN-en keresztül?
Az msn csak kezdetnek jó.
Fokozatosan át kell térned a beszélgetésekre élőben.
Ha mindennap látjátok egymást az kiváló. Így tudtok mindennap beszélgetni. De ne azt várd hogy ő fog kezdeményezni
Hát köszi, bár nem arra készülök, hogy elutasítson, fő a pozitív hozzáállás.
Két hete beszélünk MSN-en intenzívebben, iskolában még nem sokat beszéltünk, olyan fogjuk rá szinten.
21:38 vagyok.
Beszélgess vele többet személyesen és ha úgy látod hogy nem vagy közömbös neki hívd el valahova. De sétálni úgy is elhívhatod ha nem vagy benne biztos hogy tetszel neki az nem baj szerintem ha arra nemet mond az nem feltétlen jelenti azt hogy nem jössz be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!