Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kimutatni lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kimutatni lányok?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam hogy fontos kimutatni egy pasinak hogy férfi ha egy lány figyelmét akarja felhívni magára, vagy pedig a randin. Nekem az illedelmesség és az udvariasság alap dolog, de ezen kívül hogyan lehet még..kort is
2014. febr. 22. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Az illedelmességet, udvariasságot felejtsd el! A lányok számára akkor vagy férfias, ha jóképű, magas, izmos vagy, és bunkón viselkedsz.
2014. febr. 22. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
legyél néha nagy tahó, néha meg nagyon aranyos és gondoskodó
2014. febr. 22. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:

szeretem ha mosolyog, kérdezget, de ne menjen át faggatózásba azért, mert sokan elkövetik ezt a hibát

és sokan kérdeznek rá, h miért szakított az exével, stb... és ha nem válaszolok akkor még ők vannak megsértődve...

na ezeket se hozd szóba,

illedelmesség, ha azt érted alatta, hogy előre engeded ha beléptek vhova meg ilyen alap dolgok, akkor már az nagyon jó, mert ez egy nőnek mindig feltűnik, hogy figyelmes vagy vele, még akkor is ha ez alap dolog lenne

de as legfontosabb, h legyen önbizalmad

2014. febr. 22. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
22/N előző voltam
2014. febr. 22. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

1-ső válaszoló szerintem ez csak a ribiknél jön be.

az igazi nőknél az, ha figyelmes vagy, rendes, és önmagad adod, én is ezt csináltam és bevált :) ;) hajrá szedd fel a csajt

2014. febr. 22. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az igazi nőknél is a bunkóság jön be, de fontos a jóképűség is. Ha nagyon jól nézel ki, még kedves is lehetsz, csak a romantikát kell hanyagolnod.
2014. febr. 23. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!