Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a szőke lányokat jobban csípik a pasik? És ha igen, akkor miért?
egyékbént te vak vagy? látszik-nak írta .. istenem és még idejön okoskodni.. hahaha
különben meg ne tartsd már magad olyan nagyra azért mert szőke a hajad.. képzeld nekem barna és megnéznek igy is .. erről ennyit
Természetes barna hajam van.Egy időben festettem hamvasszőkére.Való igaz, hogy többen megfordultak utánam.Pedig nagyon természetellenesen,idiótán állt.Szerintem ennek az az oka, hogy világos és ez a természetben feltűnőbb, a sok zöld és barna szín között, de speciel meguntam a szőkézős vicceket, így visszaálltam a természetesre.Azóta nem ér ilyen atrocitás.Ismerek okos szőkéket, érdekesmód eredetieket.Szerintem a "szőkés viccek" a plázacica,cicababa típusú lányokra vonatkoznak.De ezen típusban lehet vörös,fekete,barna is, de tény plázákban,discokban sok az IQ-lightos szőke(és a nagy részük festett).Hogy a férfiak miért részesíthetik előnyben a szőkét?Talán mert lágyságot, naivitást
sugároz.Ezek csak külsőségek.ELőbbutóbb már úgysem a hajszín döntő.Egyébként kedves szőke testvéreink ki fognak halni, mivel a természetnek már nincs szüksége ezen tulajdonságra.Állítólag a jégkorszakkor tűnt fel ill. után.Kevés volt a férfiember és ez az anomália fejlődött ki először a nők között, hogy a nekik nemzenek utódot a hímek, feltűnéségéból adódóan.Ma is ritka már az igazi szőke haj.
Egy szőke, aki az első megnyilvánulásában bemutatta, hogy nem bír olvasni :D Ehh ez már jó!
Egy természetes barna, akit megnéznek a pasik! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!